Skip to main content

ANTARA AKHIR DAN KEDUA TERAKHIR

AKHIRNYA LIVERPOOL BERJAYA DALAM PERJUANGAN DI MAHKAMAH



"Oi!! Mangkuk Hayun!! ko dua ekor nampak tak pintu tu?!! Skang dipersilakan BERAMBOS!!"


"Macam mana ni Geng kita dah kalah dah ni, KEMALUAN BESAR kita skang ni"

 "Rileks ahh ketot kita tunjukan kita ni bukanya bodoh! Biar diaorang tahu dengan siapa diaorang cuba lawan skang ni!!"

"Macam mana lak tu?"

"Kita saman dorang! Kita failkan patisyen kat Mahkamah yang akan memihak pada kita kat Texas, amacam pandai tak aku!!"



AKHIRNYA LIVERPOOL MEMPUNYAI OWNER YANG BARU!!!


"Terima Kasih kerana mempercayai kami, walaupon kami adalah dari Amerika"

"Oh ya sama sama"
jawab Broughton girang, dalam masa yang sama dalam hatinya terdetik


"yee aku ingatkan New England Sports Ventures tu syarikat England uhhh no.."





AKHIRNYA PAK CIK ROY MULA BERKATA KATA


"Tolong ler beri lah masa pada pak cik...Pak cik dah tua kasihanilah pak cik"




AKHIRNYA PERLAWANAN DERBY YANG DITUNGGU TUNGGU BERMULA


sebelum perlawanan.....


" Doktor berapa lama saya bleh amik MC ni... Rasa macam nak mampos sakit dia ni"

"biasanya sebulan tapi kalau ko nak mintak lebih ko hantuk la kepala lutot ko kat dinding "


 Strategi perlawanan.....

Akhirnya Pak cik Roy Buat berubahan pemain dengan menukar Lucas no2 (Poulsen) dengan Lucas yang Original dan Menukar Johnson yang main macam pemain Vateran dengan pemain yang betul betul vateran iaitu Caragher


Formation macam biasa formation yang dah ternyata basi, Torres lonely striker kat depan sorang sorang. Benar benar lonelyyyyy....

4 5 1 macam sial punya formation. Memang sah Pak cik roy ko memang 6 6 6. 

 Penyokong Liverpool dah mula fade up 

"Bongoknya Pakcik Roy nak kene pelangkung ngan Bola ni agaknya!!"

 

AKHIRNYA!

Perlawanan yang sekali lagi berakhir dengan keputusan yang amat  busOK!

"siapa yang berbau busok ni!!!" 

Keluh Caragher sambil menjeling pada Lucas 


Jahill menumbuk tiang bendera kegirangan, tumbok bendera bleh lah!

Mai lah tumbuk kepala Gerrad kalo berani he he

Akibat kekalahan ini Liverpool terperosok ditempat kedua terAkhir!!!

Apapon!!

Sebelum Mengakhiri posting kali ni mari lihat team setan punya cerita

 

Photo terbaik minggu ni punya game

mungkin kesilapan Reina lebih bongok, tapi gambar ni ternyata lebih HODOH!!! Lain kali kalau nak buat silap pon cover la skit muka tu uish uishhhh


ha ha aku bleh faham perasaan si kacang


AKHIR SEKALI

 

PERJUANGAN LIVERPOOL TAK AKAN BERAKHIR, TIADA PENGAKHIRAN DALAM PERJUANGAN LIVERPOOL DAN PENYOKONGNYA



Comments

Darion Daron said…
hahhahaha
padat dan tepat suke entri ko bro
entry terbaik minggu ini...yeah
RABUN said…
Darion daron: thanks bro he he

Mohd Fahmi Ismail: Lagi terbaik kalau Liverpool menang...kasi bakar sama setan hehe

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...