Thursday, October 7, 2010

ANTARA KOLAM HATI , KOLAM HITAM DAN SENANG HATI...



Nampaknya malang terus menyelubungi Liverpool... bersama awan yang mendung, kolam hati telah bertukar menjadi hitam



Kejayaan yang disambut penuh gilang gemilang oleh pasukan Kolam hitam (kolam hitam? kolam apa warna hitam? boleh jadi longkang mungkin hermmm... ) 


Tapi kemenangan kolam hitam tak dapat menandingi kegirangan hati pasukan dari neraka jahanam ni dengan berita kekalahan Liverpool!


"BUargHAA hahahah!! BUarghahahah!!!"

Setelah mandul didepan gol ketika bertemu Sundaland, maka mungkin ini satu satunya bahan mengubat hati mereka ni, Oh sadisnya!


Cerita disebalik kemandulan serangan pasukan setan.....


" Kau tau tak negro, aku score hatrik tau masa jumpa Liverpool hari tu, ada satu gol tu, aku main terajang jer bola tak tengok belakang pon, aleh aleh Gol!! Hebat bukan!!?" kata Babitove

negro merenung tajam
"Ada yang kene terajang ngan aku lak kang!"



Cerita setelah kekalahan Liverpool....

 "Rasa rindulak kat Fulham uishhhh!!"

Pak cik roy juga tidak dapat menyembunyikan kekecewaan



"Keputusan yang sangat busoook!!" Gerrad juga kecewa




" haha Aparaaa ngan Blackpool pon tak bleh makan ha haaaa!!"

Akibat kekalahan Liverpool ini, Fuckergson telah membuat sidang media bagi membincangkan kemungkinan Liverpool akan tersingkir dari EPL,

"Setelah berakhirnya 7 perlawanan dan hanya tinggal 31 perlawanan sahaja lagi, inilah masanya untuk kita membincangkan kemungkinan Liverpool akan tersingkir dan sekarang juga kita akan meletakan koata 5 piala setiap musim" tambah Furkgerson pada sidang media tergembar gembur itu


tiba tiba...

"Boss Liverpool telah dibeli bos!!! nampak gaya gillet ngan hick yang kita upah untuk menjahanamkan Liverpool tu dah semakin goyah, berkemungkinan tak berjaya melaksanakan tugas sehingga Liverpool tersingkir dari EPL.."


V/0: " Dengar cerita owner baru mahu bikin Stadium baru untuk Liverpool dan berjanji mahu bagi dana untuk beli player januari nanti!"

"alamak bahaya ni...iskkk Tak guna punya Gillet hick!!" 




"Alamak mampos kita! bapak setan dah marah....macam mana ni partner?"

" Tak per kita ada sisa sisa baki untuk pedajal Liverpool... Jom bawak pegi Court!!!"



Cerita terkini....

"Yeaaaaaah!!!"
Pakcik Roy tak pedulik kan gillet ngan hick! Yang penting dia gembira pasal masih dikekalkan sebagai pengurus Liverpool

"Yeaa boleh la aku duduk lama lama kat bangk..  uuuu   errrr maksud pak cik duduk lama lama kat Liverpool uhukk...yeaaaaaa!!!"



Pemain Liverpool juga gembira
"Jom! Jom! celebrate bukan selalu dapat celebrate macam gini musim ni!!"






Dan yang pasti penyokong Liverpool diserata dunia juga gembira... walaupon rata rata lebih suka pak arab jadi owner Liverpool.




Wahhh!!!! Gila ahhh Liverpool sana sini becerita tentang Liverpool!! Ini ker team yang duduk 3 tangga kebawah??

Tapi kenapa Cerita Liverpool mengatasi cerita penghuni liga?? Jadi ini menunjukan Liverpool tidak layak duduk kat bawah liga!! Penyeri Liga harus berada diatas!!

Jadi mari kita mulakan dengan perlawanan seterusnya!!! Ya pasti berat!!! Perlawanan seterusnya yang menanti Liverpool memang berat,




Masakan tak berat!!!


Never Everwon dah dapat semangat gajah mabok!! Sangat berat perlawanan ini nanti!!




Nun jauh di satu sudut berbau neraka jahanam.....





Tiba tiba penyokong Setan tesedar dari lamunan dan segera betukar menjadi Hijau!!


Owhhh  .... belum berjaya lagi ker?? Cuba lagi ehhh....


7 comments:

Darion Daron said...

xpe nanti boleh nye kan pemilik baru in coming
nanti dapat dana nak beli player baru YNWA selamanya dahulu kini dan selamanya

EchA said...

aiseyy..owner dr america lgk~
what's wrong, america's right..uhuhuhu

cRaYoN said...

bagus2!! aku suka aku suka!! pegi jahanam setan 2 ekor 2...YNWA!!!

RABUN said...

Darion Daron: harapnya begitulah

RABUN said...

Echa: aku pon tak suka ngan owner amerika bukan pasal dia amerika, tapi pasal org amerika tgk bola sepak macam kita kat malaysia tgk kriket jer...

tapi memandangkan situasi sekarang ni, siapa pon ownernya tak kisah selagi gillet hick diberambuskan dari Liverpool secepat mungkin

RABUN said...

crayon: yup pg jahanam ngan dorang he he

Mohd Fahmi Ismail said...

aku tatap sokong liverpool.. punyai cerita dan sejarah yang hebat berbanding tema tue...

tetap buat story liverpool kat sinar..hahaha