Sunday, September 26, 2010

ANTARA NASIB MALANG LIVERPOOL DAN KEHEBATAN PASUKAN LAIN

"AUCHH!!



Patutlah selama ni Pak cik Roy banyak duduk dari berdiri, hodoh sungguh posingnya bila berdiri!!



Liverpool bermain pada malam tu dengan gaya yang tersangatlah menyakitkan hati penyokong Liverpool! Lebih sakit hati melihat Liverpool bermain begini punya rupa berbanding mendengar  kem kem monyet mengutuk Liverpool!

Rasanya cukup lah pengajaran pada Pak Cik Roy dari dua game terdahulu, sila gunakan formasi 442 , ataupun ko tunggu masa ko dikenakan formasi 666.


Liverpool bermula dengan baik dan berkenaan dengan gol pertama Liverpool, kira Liverpool berjaya membalas dendam gol bola pantai musim lepas, Cuma harap Steve Berus lebih banyak muhasabah diri dan mengkaji kebodohan defendernya yang melakukan kesilapan tahap spender busuk, dari mencari salah orang lain. Apa ko ingat ko tu Berus Lee ker!!

Tapi untuk game semalam mamat ni betul betul tekena penyakit Lucas! Menyirap plak aku tengok dia he he


tapi masih ada berita baik, tangan Poulsen masih ok dan boleh digunakan untuk game seterusnya


Dan tiba tiba aku pasrah...masa untuk kita mendengar kutukan dari  pelbagai arah terhadap Liverpool

Tapi!


Photo by Laurence Griffiths Getty Images Europe
 "Oi bongoklah korang main macam budak kampung!!"


Tiba tiba Ancelotti yang sangat Italinya dengan sikap yang sanggat cool tiba tiba melenting

Ohh rupanya Team Curang dah mula bosan dengan kemenangan dan jaringan yang banyak banyak.

Aku tak rasa kemenangan Mak Siti kerana kehebatan Tevez, Tapi aku rasa kerana  Terry si curang semakin teruk...



nak buktinya!!
NAHHH!!! Ini buktinya






 Ouchhh sangat merana nampaknya sicurang Terry ni



DAN

Tiba tiba Jaguh Champion League ni pulak mengalami kekalahan yang mendadak..perghh hilang lagi satu kem yang bleh memekak, bukan bukan...bukanya Chelsea mahu pun Arsenal kerana kedua duanya hanya memenuhi koata pasukan dalam CL jer saban tahun ..inilah team yang bakal menguguli CL 

Photo by Jamie McDonald Getty Images Europe

"Tobat!!! Tobat tak mau main CL lagi!!!"



DAN 

 
Lebih mengejutkan Team Tadika juga mengalami mimpi ngeri bila mengalami kekalahan kepada broom witch, tu la ada suara suara sumbang cakap Liverpool menang 1-0 jo ngan broom witch ni, apa kes lak kalah 2-3 ni?


 gambar sebelum Arsengal Wenger menyembunyikan kepalanya kemaluan



 Ya benar tu!!! Kita juga penyokong Liverpool amat amat menyokong Aluminium untuk terus menjadi Penjaga gol Team Tadika...Aluminium ko memang best!!




DAN 

"BooooooDohhhhhhhhh!!!"
Sila baca dalam gerak pelahan k



Tanpa diduga pasukan Setan Merah plak mengalami keserian walaupun team ni tak beseri langsong pada aku...Biasa ahh Ahli neraka mana ada seri
Terasa aura sebelum perlawanan setan tengah gelak besar dengan keputusan keputusan sebelum ni
nah amik ubat ko!!

  Lawan Bolton Unwandorers lak tu ceh!!

" Oii!! Nur Nani jangan lah lari aku nak masuk paper gak oi!!!

"Ahh Tak der tak der ko cari gol sendiri aku nak celebrate sorang sorang!! Syohhh!"



Itu pon nasib baik

Si petualang ni score untuk selamatkan maruah setan

Sory ahh setan aku takder simpan gambar Owen berjersey neraka


DAN SEBAGAI TAMBAHAN


Babitov kembali keasalnya

"Ahhh alangkah bestnya tidoooo"



7 comments:

inamaz said...

yess...berbatov...jgn lupa asal usul ko malas..hahahaha

Pert Doherty said...

haha.. babitov.. hahaha..
smart siak dapt gmbr dia cmtu.. hahaha.. org len training dia bley g membuta..

Firol said...
This comment has been removed by the author.
Firol said...

KAHKAHKAHKAH

ulasan bola terbest kat sinilah tempat...

YNWA

makanbola said...

bro...gua letak link blog lu kat blog gua yer

Anonymous said...

haha..best best

Anonymous said...

kesian fan liverfool ni..meroyan pasal asyik kalah je...hahaha