Thursday, September 23, 2010

DIANTARA KEDINGINAN MALAM BERSAMA KEHANGATAN JIWA

Susah sikit aku nak ulas kekalahan Liverpool kali ni, Pasal aku tengah melantak tido masa budak budak Liverpool ni berjuang, ingatkan tak der hal menang punya, Rupanya Liverpool tengah kemaruk publisiti murahan cheh!


David Ngog and Nathan Eccleston missed Liverpool's penalties
PA Photos
He he apa pun kalau tengok line up, dah pastilah level dah jadi lebih kurang sama ngan team Northamton  tu!



Liverpool Manager Roy Hodgson looks dejected during the Carling Cup Third Round game between Liverpool and Northampton Town at Anfield on September 22, 2010 in Liverpool, England. 
(September 21, 2010 - Photo by Alex Livesey/Getty Images Europe) 

"Plan B....hermmmm plan B..."


Lucas Lucas of Liverpool looks on at the end of extra time as the game goes to a penalty shoot out during the Carling Cup Third Round match between Liverpool and Northampton Town at Anfield on September 22, 2010 in Liverpool, England.
(September 21, 2010 - Photo by Pete Norton/Getty Images Europe) 

"Aduh sejuk!! Rasa nak terkucil pon ada!!! "
 Lucas beri alasan kekalahan Liverpool kecara faktor cuaca he heee



Dalam kepala aku hanya satu alasan aku patut bagi kat juak juak pengutuk Liverpool
"Ala piala picisan jer!"

Tanpa ku sangka, rupanya ternyata benar piala ini, benar benar Piala Picisan!

Rupanya banyak team besar ikut boikot piala ni... betul lah Liverpool tidak melangkah berseorangan!!!

Pasukan Curang, Pasukan Mak Siti, Pasukan Totenhampas, Pasukan Never Ever won, semuanya menarik diri dari pertandingan ni,

Cuma tinggal dua pasukan jer yang masih gilakan piala ni, 
Pasukan Setan merah, dah tentu lah! Setan mestilah tamak dan Satu lagi, pasukan ni memang benar benar cucuk bertanding piala ni. Pasukan Tadika dan aku doakan pasukan ni berjaya.


Memandangkan entry kali ni agak sedih...beserta gambar gambar yang menyedihkan...
aku tambah satu lagi gambar sedih dikala Syawal nak berambus pergi







Pengemis buta ditengah padang!!.....siannnnn!!





 

3 comments:

Anonymous said...

best..best

tokeysiber said...

Sedih tapi benar... boikot2 gak tp ini sj peluang bdk muda main...

Anonymous said...

pic yg las skali tu mmg tragis.....
sian.....