Friday, August 20, 2010

ANTARA PERMULAAN YANG BERSERI!!????




Ya !! Tak percaya ker? Liverpool memulakan  musim ini dengan berseri!! 
Pertama sekali kita dapat pengurus yang berseri, 
Apa lak tak beserinyer?? Korang kalau tengok muka atok, pak cik korang tak rasa beseri ker??
 takan pak long, atok, pak sedara korang muka macam brad pit lak kan.




Dan game yang pertama sekali lagi kita bertemu awal awal dengan gergasi EPL...Opsss ni gergasi pada nama jer... player dia banyak budak tadika yang tak cukup kalsium.


ni lah muka cikgu team tadika tu

"buargha hahahahahaha Liverpool who?!! ohhh team duk tangga ketujuh tu, kita orang bleh lanyak 10 gol la tak der masalah, player kita semua macam lipas kudung dan cute cute blaka semuanya buarghahahahahah!!!"


Dan apa yang kelab tadika ni dapat. Rupa rupanya seri jer!!




1- 1 dan 10 gol yang war war kan hanya omong omong kentut saja... dan satu satunya gol dorang datangnya dari tangan ajaib penjaga gol Liverpool sendiri. Oh alangkah hebatnya pasukan tadika ini!





- Photo by Clive Brunskill/Getty Images Europe

Pepe reina
"Opssss I did it again...!!"

Caragher
"aduh penat aku cam ni...mesti penyokong Liverpool salahkan aku lagi!"




Apa lagi yang beseri seri!! Pastilah key factor kita tahun ni Joe cole! Mahunya tak berseri, orang baru mestilah berseri .... 

Dan ini dia perisa tambahan. Kad merah pada aksi Sulung. Berseri bukan. mana ada team yang menarik untuk diperkatakan melainkan Liverpool, sentiasa ada cerita sensasi

"Apa lah ko ni reff tak gentlemen la, aku baru jer join kelab ni! tak der tolenrasi betul!"

ref jawab
"maaf aku terpengaruh dengan jersey the reds sangat mengancam! maka ini kad merah untuk kau!"


Jadi apa yang beseri lagi

"Tengok handsome tak aku!?"

Ngog meninggalkan nama ngoknya...dia berazam nak jadi pandai! Dengan gol yang makin banyak.



(August 18, 2010
- Photo by Alex Livesey/Getty Images Europe) 
"Aku lagi handsome lah! "
Babel juga berazam untuk tidak lagi membebel dengan menyumbat lebih banyak Gol!
Jadi pada aku...pada semua penyokong Liverpool rileks..Tahun ni kita akan jadi pasukan yang bersinar sinar di medan EPL

4 comments:

si biskut said...

budak2 tadika tue balik sambil citer dlm bus..
"eh.eh..apa bangang sgt keeper liverfool tue..parkinson aper..kita yg budak2 tadika nie pon dowank main mcm tauhu sumbat jer..tue pon tak leh makan...apa barang pak roy?"

INDRA QIRANA said...

si biskut: rileks la biskut, aku upgrade la team korang jadi team geng bus sekolah...

http://en.wikipedia.org/wiki/Barclays_Golden_Glove

cek kat situlah malas aku nak bertekak ngan budak tadika

si biskut said...

sbnrnya liverFool cover malu tue..yg len buat2 xtaw jer..sian kat depa na..Faham2 lar lau perasan team dowg smakin kuat..tapi gember!
ouch..utk perhatian indra,aku bkn lar peminat meriam.soriii....

INDRA QIRANA said...

si biskut: ye lah biskut..suka hati ko la..