Sunday, May 2, 2010

ANTARA LIVERPOOL DAN SI CURANG

TUGAS SELESAI!

Akhirnya player Liverpool sudah membuat pilihan, 

Dan Gerrad telah jalankan tugas dengan baik( Korang nampak keIklasan Gerrad ker tak? Jangan berlagak sangat sudahlah!)

 "Opsssss....Im Sorryyyy"


antara Sicurang dan Si Setan, Si Merah memilih Si Curang Durjana, Sekarang tugas Si Curang pula untuk membalas budi baik Si Merah dari Si Setan menguasai England sekali lagi...

Terpulang pada Si Curang menentukan nasib sendiri.

Antara Si Lemah dan Si Strok mana yang lebih lembik, itu penentu kejayaan
Si Curang dan Si Setan selepas ini!

Antara Si Ayam dan Si Mak Cik Siti, tak kisah siapa yang layak, posisi itu cuma pinjaman saja, Lagi pon jauh mana dorang boleh pergi? bukan biasa travel jauh jauh pon macam Si Merah! Musim depan Si Merah akan claim balik dengan pengurus yang lebih bijak dan lebih vesertail.



TUGAS JUGA SUDAH SELESAI UNTUK RAFA!!

"I'm Done!"

Ada ura ura dia mahu bercuti di Turin sambil menghirup udara segar, Silakan Berambus dengan rela hati kita orang bagi ko pergi!

TUGAS SUDAH SELESAI!???

OH TUGAS AKU BELUM SELESAI


AKU MASIH PENYOKONG LIVERPOOL!! DAN TUGAS AKU MENGANGKAT LIVERPOOL WALAUPON DUDUK KAT BAWAH

LIVERPOOL FOREVER N EVER!!

SEE U NEXT SEASON!!

Good bye Star Rider see you Againnnnnn!!!!


pada mereka yang bebal dan bongok inilah maksudnya you're never walk alone!!
lain kali jangan jadi bodoh lagi apa itu YNWA!

8 comments:

orang said...

ya betul. ape pn yg terjadi kita semua tak jalan sorang2...YNWA

UMAR said...

kahkahkah patutnya tukar YNWA kepada YAWAWYC

~you awlays walk alone with you chicken~

hahaha

tugas selesai,next season masuk liga super,congrtas liverpool

Farid Fernandez said...

umar.. aku tahu siapa ko...

kenapa pengecut sangat????


guna anymous orang pengecut je guna cam 2...

Farid Fernandez said...

bro

nie blog umar


http://kampungchelsea.blogspot.com/

UM@R said...

ko ni memang gilerlah,tuan blog ni dah lame dah tahu kewujudan aku n blog aku,bongok ar ko ni....si rabun merah tu siap komen lagi kat blog aku,ko ni pemikiran cam budak2 mentah je ar,

adoi malu betullah aku,hahaha kang dah malu ? tuan blog ni dah tahu ar aku,sejak dari 3/4 bulan lepas lagi,taik ar ko ni farid..xtahu ape2 jangan cakap....

UM@R said...

aku siap sembang lagi dgn die kat shoutmix tu wahai farid yang bongok,kang dah kena tu,lain kali jangan nak sebok hal orang,kan dah malu,gampang betul

talkIZcheap! said...

jangan sampai Torres and co berpaling kiblat ke kelab ayam dan Mak Cik siti, sudah... :p

yanalolu'xx said...

ohh si curang dan si setan..
hahaha..
papehal pon gerrard adalah yg terbaek!