Skip to main content

ANTARA DUA KAD MERAH!


 Liverpool kene layan team foolham malam ni...( yang ni baru betul betul fool!)

Ironiknya, Inilah dua team terakhir dari England yang akan bermain di peringkat eropah, 
tak kira lah ianya kelas kedua atau kelas pertama, pokok pangkalnya eropah! dan bukanya domestik seperti piala Liga dan Fa yang mana jauh lebih bawah standartnya!

Jadi?

Apa lagi!! 

Kene banga lah macam amna pun, Buarghaha!!!

Dan satu lagi ironiknya

Selepas membelasah Bencica yang menang ngan Liverpool sebelum ni atas bantuan Reffree ngan kad merah



Foolham ni salah satu team yang menang atas Liverpool ngan method yang sama

Jadi apa!??

JADI!! Mari kita belasah mereka!!

Buargahahaha!!!!


Comments

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...