Wednesday, March 10, 2010

ANTARA LEMAH DAN WEAKGAN




Mar. 08, 2010 - United Kingdom - Football - Wigan Athletic v Liverpool Barclays Premier League - DW Stadium - 8/3/10..Liverpool's Steven Gerrard waits in the tunnel before the match.


Nampak sangat muka tak selera Gerrad ngan Refree sekor ni!

"Ieeeyeak Geli siot ngan refree ni!!!"


Mar. 08, 2010 - United Kingdom - Football - Wigan Athletic v Liverpool Barclays Premier League - DW Stadium - 8/3/10..Liverpool's Jamie Carragher (L) and Wigan Athletic's Charles N'Zogbia in action.


"Ko jangan harap nak teckle aku lah Kuda Tua!"

"Bahlul!! Ko tak sekolah ker!!! Aku manusia bukan Kuda!!, "



Mar. 09, 2010 - 05600198 date 08 03 2010 Copyright imago Hugo Rodallega of Wigan Scores The First Goal Past Pepe Reina of Liverpool Barclays Premier League Wigan Athletic v Liverpool 8th March 2010 PUBLICATIONxNOTxINxUK Football men England Premier League 2009 2010 Wigan Action shot Vdig 2010 Square Highlight premiumd.


Aksi Akrobatik ala ala sarkas... Aku cukup tak gemar dengan jersi kuning kepeer kita ni,
mungkin van de sar leh nasihat kepeer kita ni suh tukar jersy warna lain!!,





Mar. 08, 2010 - United Kingdom - Football - Wigan Athletic v Liverpool Barclays Premier League - DW Stadium - 8/3/10..Liverpool's Jose Reina looks dejected.


"Yelah yelahhhh!! Aku bukan apa, aku akan nampak comel ketika berjersy kuning ni, Aku sukaaaa, korang tak suka ker!?"




Mar. 08, 2010 - Wigan, United Kingdom - epa02071149 Liverpool's Fernando Torres shows his dejection after missing Wigan's goal during their English Premiership league soccer match at the DW stadium in Wigan, north west Britain 08 March 2010...NO ONLINE OR INTERNET USE WITHOUT A LICENSE FROM THE FOOTBALL DATA CO. LTD.


Siapa kata aku tak berAksi!! Ini aksi pertama!! Kecewa!!


Ni aksi kedua!! Sedih!!



Mar. 08, 2010 - United Kingdom - Football - Wigan Athletic v Liverpool Barclays Premier League - DW Stadium - 8/3/10..Liverpool's Fernando Torres looks dejected after a missed chance.

Dan aksi ketiga!! Aksi yang ala ala panas gitu!!! Ngantukkk aku tidur dulu....




"Amik ko kad kuning!"

"Aku pon nak bagi hadiah kat ko!!! Amik ni!!"

"Apa tu!!"

"V sign!!!"

"Ha!!! Mencarutttt!!!"

" Bukan mencarutlah bodoh!! Ini dua jari aku untuk cucuk dua biji mata ko biar buta!! Dan sumbat dua lubang hidung ko biar ko mampos cepat!! Bodoh!!




9 comments:

beemer said...

ref utk game liverpool wa tgk .. semakin hari semakin pandai .. semakin pandai sedekah kad kuning ..
mudah sgt bagi kad ... takkan main bola kena mcm menari balet kot?

INDRA QIRANA said...

tu laaaa tension tul aku!

Anonymous said...

cam macam lah korang nih bila kalah....relax arr, season depan kan ade....YNWA, kalau tak season tahun depan-depan and depan..jgn takut...sure mng munye:)

INDRA QIRANA said...

he he lagi sorang pengecut masuk dalam blog aku...

penyokong liverpool adalah penyokong yang terbukti kesetiaanyer kita lama tak menang liga dan penyokong tetap ada dan kita tetap penyokong liverpool

bukan macam penyokong setan merah yang ala manja manja gituuu....kalau kalah terus tukar identiti he he

fikiranlicin said...

jangan dilayan budak2 M.U ni. mereka tidak mengerti apa itu bolasepak. mereka tau simpan rambut pacak dan setereka jersi saja.

Anonymous said...

kah kah kah kesiannya..main dgn bunga Lille pun kalah ..aduyaiii..nampak gayenya Europa League pun Liber-fool tak bole makan,main cam POS MSIA aje..kwang kwang kwang..

Anonymous said...

~jgn mare~

Adat main kan, mestilah ada kalah mng..kan brother kan?

YNWA~ you NEVER WIN AGAIN!! ngeh ngeh ngok

INDRA QIRANA said...

ko jgn kutuk pos malaysia dia tak antar surat ko baru padan muka beruk ko tu he he


You never walk alone tu masuknyer kalau kalah pon penyokong liverpool tetap setia tak macam penyokong bacul setan merah ngan taik biru he he!!

INDRA QIRANA said...

fikiranlicin: yaaa tepat tu penyokong setan merah adalah golongan metroseksual, biasalah kebanyakanyer kaya kaya mcm setan merah gak.. tapi tak per la itu fesyen dorang jangan ramai yang gay udah lerrr