Monday, February 8, 2010

ANTARA MERIAM BERKARAT


Pagi Rabu ini Liverpool akan berkunjung ke Arsenal pasukan Meriam Kontot, dan bekarat...Tapi perlu dingatkan Meriam tetap meriam, walaupon kontot dan berkarat tapi masih ada peluru.

Yang perlu dijaga ialah Arshavin (dia nyer trade mark lepas score ialah menghasilkan rupa yang burok!! Sangat berbakat berlakon jadi badut!!), aku tak rasa Arshavin seorang player yang bagus nak di bandingkan dengan sabun Fab begas, tapi tendangan dia memang deras, tapi ternyata dia bukan lah bagus sangat pun kalau tak, takan arsenal kene kitai ngan setan Merah ngan Taik Biru!!

Apa yang patut dilakukan player Liverpool kene motivate diri mereka yang dorang boleh mengalahkan team budak sekolah ni.

Player Liverpool juga mesti lebih pantas bertahan pasal Arsenal walaupun tumpul tapi memang laju! Biasalah muda muda lagi semuanyer, tapi kebanyakanya masih mentah dan kuat merajuk, masih main masak masak ngan main kawin kawin belakang rumah lagi, jadi jangan takut sangat la!

lagi satu, adalah advantage kalau Tin Aluminium penjaga gawang dia turun main nanti...lubuk tu beb!!

Adui mana aku nak tengok game ni, Kedai mamak bawah rumah aku ni, time cam ni layan chanel sammy vellu dorang aduh!!

3 comments:

Anonymous said...

pi lingkup dgn Arsenal

sammy! said...

dun worry bro! keep on bloggin...liverpool forever! ^_^

INDRA QIRANA said...

sammy: he he