Saturday, February 6, 2010

ANTARA KEAJAIBAN LIVERPOOL YANG SETAN MERAH TAK ADA>>

 




  
Barisan pemain Liverpool melangkah macam pendekar....


Suasana sangat romantik dengan sinaran mentari seolah olah Liverpool akan merayakan hari yang indah ini....


Tiba tiba Liverpool dapat hadiah di hari yang indah  ni,  minit keberapa?  minit 33 ha ha!! Nampaknyer liverpool hari ni bukan hari Liverpool lagi, aku dah congak congak kalu seri sudah kira amat baik!!!


 

Tanpa diduga Liverpool berjaya menjaringkan Gol!! Hero memang akan menang dalam keadaan sukar ha ha!! Siapa yang score Lucas ker!? Ah bukan la bidan terjun kita yang score!!


  
 Tu dia angle yang lagi jelas, jelas sudah bukan

"Tengok Messi pon tak boleh score macam aku! Ajaib bukan!?"



  
YEA!! Sekarang aku boleh sebut dah Liverpool menang lagi dan lagi dan lagi!!!!!!! OPss meriam kontot lepas ni lak!! Harap harap dia kalah ngan taik biru malam ni he heee




  
 Rafa" Bertahan Bertahan!!!"

Moyes" Serang Serang!!!!"


 
 Kemudian player Everton sepak bola kat choach dia
"Hang ingat hang teror, main lah sendiri kalau hang ingat hang bagus!!!"


 
 " Ha ha!! Bodoh punyer Capello ko nak bagi Ferdinand jadi captain ker!? pijak padang pon dah tak pernah.. Ohh Rooney dia tak sehandsome aku..captain kene lah muka handsome skit pasal nak amik piala nanti ada seri hahahaha!!!"




Tiba tiba benitez berlagak angkuh "Bring em on!!!!!!"

9 comments:

Farid Fernandez said...

HAHAHAHA!!!!! GAMBAR LAST XLEH BLAH!!!



DAN AKU SETUJU KALAU GERRARD KAPTEN ENGLAND!

strengenge said...

kemenangan yang di cari..cayalah...

INDRA QIRANA said...

Farid Fernandez:tu lah aku mmg pasti gerrad akan jadi kapten yang bagus untuk England

Strengenge: ya Kemenangan yang hebat bukanyer menang 5-0 tapi tiga gol adalah gol sendiri pihak lawan kui kuiii

Farid Fernandez said...

AKU SETUJU LAGI!!! HAHAHA

cybersix said...

MAksud sebenar gambar last:-
PLayer2 ku, meh sini cium manager mu yang hensem nie..

aremierulez/Amirul said...

yup..
ferdinand pulak dapat kapten...
kompom england kalah world cup ni.. sebab kapten tak fit, selalu injured & lain mcm haram... jaga torres pun tak lepas..

harap2 nnt spain kalahkan england...
torres skor 18 bijik kasi ferdinand malu... hahaha..


http://liverpool-malaysia.blogspot.com/

INDRA QIRANA said...

cybersix: ha ha... Tak selera aku melihatnyer...

INDRA QIRANA said...

aremierulez/Amirul: Ha ha kalau apa apa jadi kat gerrad konpom aku sokong Spain he he

Anonymous said...

aku suka time gerrard sepak pienar..
agger cam gnster..
dtg turus kasi fuck..
mmg berbaloi ar ngan tatu kt tgn..
terbaik ar agger..huhuhu