Skip to main content

ANTARA YANG TERCANTIK!?




Ya tiba tiba Liverpool kalah, tapi aku tak rasa kecewa sangat seperti game yang sudah sudah, tak tau kenapa!? Mungkin pasal pesaing pesaing seperti Villa angerik  dan Totenhampas, pon mensia siakan mata dalam game lepas kecuali Manchester siti jer yang menang, tapi aku tak risau sangat pasal manchester siti, dia boleh kalah dengan mana mana team pun selepas ini...




Pada game ari tu liverpool bermain agak ok jugak la, memandangkan line up asal seperti Karikregos tak der, pertahanan agak sedikit goyah, dan gol hanya terhasil setelah Charagher terpaksa dikeluarkan, tak tau pasal apa, tapi nampak mulutnyer berdarah. kalau Charager ada mungkin tak gol kot ha ha!




Apa pun meriam kontot bukan bagus sangat pun, reputasi pasukan yang bermain cantik tapi sebaliknyer bermain hodoh sehodoh muka arshavin yang tak menjadi malam tu!!

Tengok cara tandukan pun tau, main tadah kepala jer, Hodoh sungguh!!


Alamak ni lagi HODOH!!!

Comments

HangLiJo said…
hahaha...sudah la kontot , hodoh pulak...
INDRA QIRANA said…
he he he...

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...