Wednesday, January 20, 2010

ANTARA KRONOLOGI KENE STROKE!




 "BoNGOG la korang ni!! Susah sangat ker nak score!! Biar aku Tunjuk macam mana nak Score!!!!"

Situa Kyrgiakos buat demo pada striker liverpool macam mana nak jaringkan gol!







" Beginilah caranya!!"

Tak perlu cantik dan bergaya janji gol!!
oh ya Tocang juga perlu cantik!!




 "awww Tidak!!!!!"


 
Tiba tiba benitez membuat perancangan pelik mengatur strategi dengan pembantu pengadil

"Aku nak keluarkan Kyrgiakos tu! Main tak cukup baik! Lucas hampir hampir dapatkan penalti! tapi apa yang Kyrgiakos buat! Score gol yang tak cantik!"

Pembantu pengadil secara jujur berkata
"Setuju! biar dengan dengan ko kene tendang keluar nanti"



 kata kata pembantu pengadil tadi telah menyentuh hati benitez jadi dia buat perancangan sendiri
"Dah dah Liverpool cukup cukup lah menyerang tu!! nanti penat simpan tenaga nak lawan Spurs! bagi pasukan stroke tu serang lak, biar dia penat!!"


 
akhirnya pasukan Stroke berjaya score minit terakhir permainan!!!!



"Yeaaaa kita hebattttt!!!!"



" Tak kisah lah 27 ribu orang di stadium dapat melihat kita berkerja keras, melihat reaksi penyokong kita tau kita bekerja keras dan kita akan bekerja keras lagi untuk perlawanan seterusnya tanpa memikirkan perlawanan ini dan kita akan bekerja keras lagi."

3 comments:

aremierulez/Amirul said...

hahaha...

bro kalau buat entri time liverpool macam macam sial mesti kelakar punye la...

http://liverpool-malaysia.blogspot.com/

INDRA QIRANA said...

tu lah luahan hati he he...

BabunMerah said...

bodoh la ko ni, ko kate robbie keane tu pembelot..? weh benitez ko tu yang pembelot...dia yg lepas n jual balik keane ni kat spurs balik...keane main best giler kat lvrpool,tapi entah bengong si benitaik tu pegi lepaskan si keane tu...keane tu mmg nak stay dengan liverpool tp si benitez ko tu yg pegi jual balik,hah skrg ni torres injured,nak harapkan sape ? kuyt ? nasib je score 2 gol...banyak giler peluang tp bleh skor 2 gol je...

Kesimpulan : jangan kate keane tu pembelot wahai ko yg bernama rabun merah,eish rabun betul,asal xletak name blog ko ni babunmerah je