Monday, January 25, 2010

ANTARA LAUK AYAM PALING SEDAP



pak cik inikah yang bakal jadi lauk!?




Mujurlah ayam belanda kita berjaya menjaringkan gol!!


 
"HERMMM!!! hingga menjilat jari!!!!"




 pakar dive kita menjalankan tugas! melompat bagaikan ayam sabung!!






bidan terjun amik tendangan penalti!! " jangan takut! lauk jer keeper ni!"



Jadi mari kita kira faktor faktor kekalahan Totenhampas ni!




Mayat Idup yang tingal rangka ni tak bleh fight, walaupun dengan defend tak senonoh macam skertel ni! Sup ayam sungguh!!!




Pembelot macam ni layak menerima penerajang " nah amik ko Ayam!!" lepas kene terajang dengan kuyt terus keane main macam ayam katek



lagi satu faktor ayam belanda kita juga bermain baik
"tengok messi pon tak leh buat skill macam aku ni ha!!!"

2 comments:

BabunMerah said...

bodoh la ko ni, ko kate robbie keane tu pembelot..? weh benitez ko tu yang pembelot...dia yg lepas n jual balik keane ni kat spurs balik...keane main best giler kat lvrpool,tapi entah bengong si benitaik tu pegi lepaskan si keane tu...keane tu mmg nak stay dengan liverpool tp si benitez ko tu yg pegi jual balik,hah skrg ni torres injured,nak harapkan sape ? kuyt ? nasib je score 2 gol...banyak giler peluang tp bleh skor 2 gol je...

Kesimpulan : jangan kate keane tu pembelot wahai ko yg bernama rabun merah,eish rabun betul,asal xletak name blog ko ni babunmerah je

INDRA QIRANA said...

ko dah guna nama babunmerah tu ko simpan jer la nama tu pasal memang sesuai dengan ko pon

bodoh sungguh kalau nak provoke pon biarlah bijak sikit, buang masa aku nak menaip jer