Skip to main content

ANTARA NGOG DENGAN....

Ha lama tak update.. aku lama tak update bukan pasal kecewa ngan  performence  Liverpool yang tungang terbalik tapi pasal opis tempat aku kerja ni tungak terbalik buat aku rasa  tak selera nak memblog, hari ini aku cuba gagahi jugaklah

Sebenarnya hati aku tak sedap bila Liverpool perlu menentang Manchester Siti ni...

Pasal apa?

Pasal terlalu ramai player yang seharusnya menjadi player Liverpool yang mana semuanya dikebas oleh Si Siti ni!!

Carlos Tevez,  Gareth Barry,  Roque Santa Cruz., semuanya dah dirisik Benitez tapi mungkin Mark hughes lebih handsome berbanding Benitez maka lamaran Manchester Siti diterima seadanya...



" APA!! Dua Ribu darham!! WOWWWW!!!"



"Bukan apa... aku suka dengan nama Manchester"




"Suka hati aku lah nak pindah mana!!"



Pasal Tu jer ker??

Itu tak menakutkan sangat berbanding Monyet sekor ni!!!

Siapa?!!

Greg Bellamy la siapa lagi,


"Fff.......!!!"
paham paham jer lah ayat yang nak diungkap mamat sekor ni!


Ex Liverpool kebanyakanya berjaya membuat Liverpool kalah musim ni, Start dari Robie Keane
(Tontenhampas), Zenden( Sundaland), Anelka( Chealshit), Murphy  ( Foolham). Skang kita berdepan mamat gangster dari Manchester Siti ni!

Kem Liverpool lak, tengah buat magic?

Aku pon tak tau ubat apa atau treatment apa yang diaorang maksudkan bagi mempercepatkan proses penyembuhan player player yang injured tu..

Aku rasa rasa mungkin Toress, Riera, Benayoun dan Aqualani tak akan turun pada besok hari...  Tapi yang pasti Lucas Pasti Main!

Tapi jangan takut kita ada Ngog!



Si Diver!! Diver??

Ah Peduli apa aku!!!!  Ronalngado ngado, Dropba, Eduardo kaki hampir putus, ahhh siapalah Ngog disisi mereka mereka ini...Apatah lagi nak dibandingkan dengan Ex Arsengal sorang ni







Jeng jeng jeng!!!!



"YEAAHHH AKU SEHEBAT MARADONA!!!"

Comments

Firol said…
dia mesti ada salasilah dengan maradona....

aku harap satu hari nanti drogba akan ikut jejak
Fariz said…
oh tidak.. keputusan yg mengecewakan!!
INDRA QIRANA said…
rileks bro... dorang pon tak leh pg jauh pon tahun ni, aku target forientina jadi juara he he
Anonymous said…
Terima kasih untuk blog yang menarik

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...