Thursday, November 26, 2009

ANTARA KEMENANGAN DAN KEKALAHAN


Liverpool masuk kepadang dengan semangatnya ( tengok muka pon tau tak konfident )

Liverpool dalam misi mencari kemenangan

Membolehkan Pasukan Paling Berkarismatik dan Elegen ini memeriahkan Champhion League


Tanpa Liverpool Siapa lah Champhion League


Satu lagi Contoh muka tak konfident





Inilah barisan kita! Bila Ko nak berambus ek Lucas!?






Misi Berjalan dengan lancar, Ngog yang bijak menjalankan tugas dengan baik



Menraikan kemenangan





Masalahnya pasukan Pion Tina pun seronok jugak kat sana nun


 
Maksudnya Boleh balik rumah tido....tak yah aku jaga pagi buta lagi lepas ni...






Barisan yang terkeluar landasan





Gambar menceritakan segalanya Liverpool Menang dalam kekalahan

Ibarat tawa dalam tangisan


PEDULI APA AKU DENGAN KEKECEWAAN INI

PASAL KITA AKAN GENGAM PIALA NI!!


Piala ni..Aku tak sure dah tukar piala lum

Tapi basicnya piala yang ni ler nama lama UEFA Cup... nama baru Europa Cup

dan

Setan Merah, Senapang Kontot serta pasukan taik biru


akan kalah Champhion league

Ac Milan akan menang tahun ni...pasal Ac Milan tak famous tahun ni!!



Siapa Juara piala eropah tahun 2001?!! 


wooo susah nak teka ker!?


tapi kalau juara eufa cup 2001!!

wooo ramai nyer angkat tangan!!


LIVERPOOL!!








Kita akan kalahkan juara Champhion league!!



dan  Bonus Kita akan dapat jugak piala ini!!


JADI  NAK KECEWA APA!!


OH YA SATU LAGI!



SETAN MERAH DIKECEWAKAN DENGAN TEAM BADUT DIRAJA( tengok lah jersy dorang!!!)

Pada yang tak tau nama team ni

BE SICK TAS
nama aje sudah menyakitkan!

EEIIII!!! GELI KETIAK AKU!

Sudah sudahlah tu, jadi juara yang memalukan kalah dengan team cikai macam ni

PUIIII!!!!

4 comments:

nuruldz said...

huhu~

budus itu setan merah sama itu ferontina.. ngokngek betolll!

emo3x!

ngee~ sori luah perasaan kat cni..hehe

INDRA QIRANA said...

tak per luahkan aje...aku rela mendengarnya... he he

ABU said...

...yang si 'fergiescum' tu plak tak habis habis salahkan referee, Kalau kalah jea pasal referee...tak sedor diri betul!!!

...gua pun mcm lu..rasa rasa mcm Eoropa Cup tu kita punye lah tahun ni.

YNWA

INDRA QIRANA said...

pedulikan orang tua hidung merah tu, tak sedar selama ni kalo refree tak tolong dia Mu dah banyak kalah

hitung ajer la berapa bnayak masa tambahan dan penalti yang menyelamatkan dorang

anyway aku sangat konfident kalau Liverpool dapat mengumpul 11 orang regular playernya tanpa ada yang cedera kita tak berada dalam keaadaan mcm ni sekarang...