Skip to main content

ANTARA SEHINGGA HUJUNG NYAWA



Seperti ada setengah setengah cerita filem Penjahat tetap hidup dan hero sama ada nazak atau pun mati dikerjakan si penjahat, Di pagi yang hening ditemani brother cina kutip sampah aku menyaksikan sekali lagi Liverpool tidak berjaya dalam skrip filem yang agak berat ni...


Tapi ada sesuatu yang mereka mereka tak tahu bahawa




Hero belum lagi mati, Seperti kata yusry KRU...  

Hingga hujung nyawa!!!



Babel tiba tiba tersedar dari lamunan bahawa dia adalah pemain bola dan menjaringkan Gol! Sebelum ni dia ingat dia seorang penari balet!!




 Tapi apakan daya kemenangan Liverpool dirompak disaat saat akhir!




Akhirnya Benitez walk lonely......






Comments

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...