Wednesday, November 4, 2009

ANTARA HIDUP DAN MATI!



Perlawanan yang penting antara hidup dan mati Liverpool atau
lebih tepat kat si nyayuk Benitez... Kalau

Liverpool kalah Mari kita ramai ramai nyanyi " You Must Walk Alone, Benitez"...

Rencah ratus yang cukup lazat

Gerrad injured, Torres jugak injured( tapi kene paksa main game ni,( Last last gamble gak kene push Torres main!!  Baik bagi jer dia main terus masa jumpa Fulham hari tu!!Budus!!) , Johnson Injured,
Aurelio pon injured, ( bodoh jo simpan hari tu, last last tak leh turun gak! Budus!!) ..

Terlampau banyak na yang injured aku pon tak berapa konfident ngan line up yang bakal diturunkan nanti...

Apa apa hal aku harap Liverpool tetap menang....



Lyonadis Yang serba hebat, Sihat dan gagah



Liverpool yang cedera, lemah lagi tak bermaya


Tapi rasa rasanya siapa yang menang

Argh!! Tension ngan Skrip macam ni !!

4 comments:

@r zh@r said...

don wori! bole menang punya kalau liverpool main untuk nak menang...

Zali said...

Nak Liverpool menang tp kasi Benitez mati laa,

Fariz said...

Banitez tu nak kena sula tu.. uhuhhuu

INDRA QIRANA said...

azhar: uh hampir hampir..kemenangan diragut kambing saat akhir uh!!

Zali: ya dia mati jer liverpool selamat, kalau tak melayang 20 juta wooo, langar kontrak mana mau cari?

Fariz: he he he kes sebat pon isu kalao sula cam ner lak he he anyway sokong cadangan ko tu...