Saturday, November 28, 2009

ANTARA JIRAN YANG TAK PERLU KITA BERI MUKA!!




Besok malam liverpool akan menentang jiran yang selama ini sentiasa membayangi Liverpool, padahal tak best mana pon! Pasukan tak best tu ialah Everton, Forever n Ever membayangi liverpool tapi never Ever cant catch up Liverpool sebab tu nama dia EVERton!!

Dalam Islam kita wajib menghormati jiran tapi dalam bola sepak kita wajib memusuhi jiran tetangga kita ha ha!


'Barisan  Everton sebelum menentang Setan Merah minggu lepas'

Harap harap Mereka akan menentang liverpool dengan barisan yang sama ketika menentang Setan Merah ni, dan harap harap dorang akan berlemah lembut macam menentang Setan merah tempoh hari gak  he he!



Liverpool bertandang kerumah jiran ni, aku tak boleh agak kekuatanya kali ni, tapi tiada alasan lagi kali ni! Liverpool perlu menang macam mana pun...

Aku sebenarnya predit cuma seri jer 0-0,

Tapi oleh kerana aku penyokong Liverpool dan Liverpool harus menang jadi Liverpool mesti menang sekurang kurangnya 2-1!!!


" 2 -1 alah no halnyer la... dengan syarat si Lucas hampas tak main dan aku main full Game ahak!!"

5 comments:

Amberan said...

jiran yg wajib dimusuhi...
eekekekekee...

INDRA QIRANA said...

ya wajib di musuhi sgt wajib! he hee

ABU said...

..kita menang mlm ne ...3 - 0. Penjaring gol mascherana, lucas & gerrard... hehe

Anonymous said...

aku setuju....lucas x yah main, atau lbh baik di jual terus kt pasar malam.meluat aku tgk mamat ni main mcm rusa masuk kampung.kasi aqui main.bila lagi?

Anonymous said...

sedih tgk pasukan kita dgn mcm2 masalah.duit x cukup nak beli pemain, pemain yang ada byk yang hampes, pemain cedera, dijual pemain yang bagus, cari ganti pemain yang sakit, dah sembuh x bagi main,........sebak dada setiap kali tgk liv main, sokong ttp sokong, tapi sokong dalam duka,pengurus pn prob jgak...nak buang? nak ganti? adusssssssss