Monday, November 30, 2009

ANTARA DETIK PERMULAAN



Ya akhirnya Liverpool dah pon memberi pengajaran pada jiranya yang kuat menyibuk ni, mungkin lepas ni Everton kene pindah kat tempat lain yang lebih sesuai untuk mereka misalnya Division 1 ker, 2 ker 3 ker mana mana lah tempat lain selain dari EPL ni.... Rasanya dah sesuai lah prepare, kemas kemas barang pasal dah terperosok jauh sangat dah tu... Kesian Jiran Liverpool yang sekor ni...

Worait tak mau cakap besar, tapi kalau lah Liverpool teruskan momentum macam ni aku rasa Liverpool masih ada peluang untuk muncul juara, tapi dengan syarat lak Taik biru, ngan Setan Merah hilang mata demi mata sampai buta terus pun tak per!

Jangan pecah belahkan line up pertahanan tengah tu agger dan charagher tu jawapan pada prestasi pertahanan liverpool selama ini... Sorry skertel ko to mengelabah sangat, duk lah kat bangku simpanan tu!!

 Everton bermain agresif biasalah derby match la katakan, tapi sebagai penanda aras, kemenangan ni belum boleh dibangga kan lagi, memandangkan Everton skang tengah membapok, walaupon banyak try, ternyata team dorang diwakili pemaian pemaian yang bongok, harap rambut jer besar tapi otak kecik,

Jadi Macam biasa, ujian sebenar kita bila kita bertemu dengan 3 budak besar, Taik Biru, Meriam kontot dan Setan Merah.... ditambah team yang tgh usha line nak jadi best, tapi masih suam suam Taik ayam, Tontenhampas, Manchester Siti dan Aston Gila

Apa pon aku puas hati menang kali ni...



 Tapi ada lagi aku puas tempoh hari!!!

Apa dia!??







JENG JENG JENGGGGG!!!!





"ARGH NOOO IM THE BIG LOSSSERRRRR!!!"




ha ha belum apa apa lagi Ronalngado ngado dah tewas ngan mesi!!!

 Padan muka ko!!! Buat rugi duit jo!

8 comments:

ABU said...

"Barcelona and Argentina striker Lionel Messi has been named European Footballer of the Year to win the prestigious Ballon d'Or award.
French magazine France Football said that Messi beat last year's winner Cristiano Ronaldo into second place by a massive margin - 473 points to 233." - BBC Sport

..hehehe!!! satu lagi kekalahan buat Ronalngado.

INDRA QIRANA said...

YES!... totally loser sungguh he he, Messi mmg best! satu hari harap harap bleh join liverpool lak he he

aremierulez/Amirul said...

yes...
we are better in meseyside...
hehehe...

patut bro cari gambar alonso. dia pun loser gak....
aku harap real tak menang satu piala pun...
padan muka sama ronaldo dgn alonso tu...

Kentut said...

jgn bimbang, liverpool dah menang sekali, kalahnya berkali-kali selepas ini. kui kui kui.

INDRA QIRANA said...

aremierulze:Oh ya satu lagi Losser rupanya, dia tak sedar dia dah dapat perhatian seperti mana ketika bermain utk liverpool

INDRA QIRANA said...

kentut: ya betul tu Setan merah menang banyak kali, kalah ngan liverpool pn berkali kali gak yearghh...

ABU said...

..nape bau busuk kat sini yekk!!!

INDRA QIRANA said...

jagan ko lari lak..dia tu singah kejap kejap jer he heee