Saturday, October 31, 2009

ANTARA THE REDS DENGAN RED CARD




Kenal dengan benda ini?
Ya inilah Kad Merah juga dikenali sebagai Red card

Musim ni adalah musim yang sangat berwarnamerah ( ayat asal berwarna warni ) untuk Liverpool

Kita dikalahkan dari pelbagai sudut baik kerana Team yang tak cukup dana.... Pemilik Amerika yang berak hutang merata tempat, Kehilangan Alonso, Tidak berjaya membeli David Villa (perancangan asal) dan membeli player yang injured (Aquilani ), Bola Pantai, dan Terbaru Kad Merah ketika bertemu Fullham sebentar tadi...

Keunikan Rafa Benitez


' Sedang berkata kata dengan cermin mata' Pelik bukan?

Baiklah...
Kenal dengan dia ni?

ya inilah Rafa Benitez!

 Seorang yang sangat unpredictable

Sangat pelik dan unik orangnya, Liverpool sangat beruntung mempunyai Pengurus yang unik seperti Bernitez, Hanya pasukan hebat seperti Liverpool sahaja layak memeliki Bernitez

Buktinya??

Yelah,  Chealsea penat penat mendahului Liga... Tapi siapa yang pedulikan Ancelotti,
Bernitez juga yang jadi pujaan hati media Inggeris

Furgeson adalah pengurus terbaik Liga perdana Inggeris, Tapi dah banyak kali kalah dengan Bernitez! Mulut Furgeson dah berbuih nak ucap taniah kat bernitez!

Dan aku berani cabar tak ada pengurus yang boleh lawan kepelikan seperti Bernitez

Jadi apa kaitan kepelikan benitez dengan game semalam?

Fullham vs Liverpool


Antara kepelikanya




Voronin turun sebagai partner serangan Liverpool bersama Torres!!

WOW!!

Dia sendiri pun tak percaya

"Yea!! yeaa!!! Dapat main!!!"





Dan akhirnya main macam sial!!
' Aku masih tak paham kenapa dia tanduk bola macam tu punya rupa, kalau bagi kerbau main pon kerbau  tau nak tanduk arah mana!'



Philipp Degen

Kali pertama turun mewakili Liverpool, Mungkin Bernitez nak meniru gaya Arsengal wanger kot,
usaha yang baik, tapi tak kene gaya, ini bukan carling cup la pak cik...



dan akhirnya kene kad merah!
" keluar ko!"
tu yang keluar dari mulut reff.
tapi ni yang dalam hati dia berkata kata
" Herm patut  merah ker kuning eh,?"

Kisah sebelumya..


Fullham dapat gol! minit 23, first time dapat sentuh bola..dan score!
Nampak sangat fullham main tak best! Iyek!


Torres yang tak boleh berhenti menjaringkan gol menyelamatkan keadaan!! Masa ni baru terpikir alahai fullham jer boleh menang lah! Tak de halnya!!

Tiba tiba!!

Sports - September 25, 2007
" Oi! keluar keluar "
Benitez  dengan tektikal dengan gaya yang pelik dan sangat kronik mengeluarkan Torres yang tak injured




" Aik apahal lak?!! Apa dosa aku??"



dan akhirnya perjuangan Torres berkubur disini dan
membawa sekali sisa sisa peluang kemenangan Liverpool ,
Dan diganti dengan babel yang membebel!

Benitez berkata pada Torres
" Tak per, tak per ko boleh tambah gol lagi lain kali"

Torres dalam hati berkata

" Bodoh la ko!!"


Akhirnya Liverpool kene kitai dengan adanya si babel yang tumpul lagi berkarat ni

Kedudukan jadi 2-1

Apa tindakan bijak Benitez bagi menyelamatkan Liverpool??



Inilah Yahudi Baik
sangat bersemangat waja!!
Selain dari Torres dan Gerrad hanya Kuty dan yahudi baik ini sahaja yang mampu untuk Score

Benayoun menaikan semangat rakan rakan
"Buarghhhh!!! Kita mampu bangkit mari cari Gol!!""


Tiba tiba!!

Sports - September 25, 2007

" woi dah la tu!! keluar! keluar!!"


mati pucuk di buatnya benayoun!!


" Apa!! Keluarkan aku!! kang aku jadi yahudi jahat baru ko tau!!"




" Dah dah!! Keluar!! Tak boleh harap!! Lucas jugak yang bagus!!

dalam hati Benayoun

"Siap ko malam nanti aku sniper ko nanti!!"


Akhirnya yang masuk Nathan Eccleston, Aduhaiiiii...
apa yang budak kecik ni mampu buat dalam saat begini??



Akhirnya Charager dapat idea

"Alang alang dah kalah biar nampak sensasi sikit"

maka dia pun cuba yang terbaik

 dan berjaya  mendapatkan kad merah

charager tak sangka
"sangat pemurah reff malam ni"
sambil geleng geleng kepala akibat teruja..


' Fullham yang perasan hebat'

Dan akibatnya 11 orang player Fullham membuli 9 orang player Liverpool

Kedudukan jadi  3-1

Liverpool tewas dengan persembahan hambar

dan beserta bantuan Dua Kad Merah!!

Kalau boleh aku nak reff tambah satu lagi kat merah


"Nah Amik ko!!!"


untuk siapa

untuk dia ni!!




" Opocot!! "

p/s Jangan takut aku masih penyokong Liverpool

17 comments:

MCM said...

hahaha.....best la story board ko bro....memang SANGAT PELIK LA RAFA TU!!! KASI KAD MERAH SAMA DIA..selagi si pelik ni ada....selagi tu la LFC berkubur bersama mimpi rafa tu...

Princess Johanna said...

dan ku jua akan terus bersama liverpool..

binawe punya RAFA!

Firol said...

Aku puji jalan citer di atas..Memang best dan meredakan kemarahan seketika..

Alasan Agger ngan Aurelio x main kenapa? Lawan lyon?? kalau menang boleh kira..

kalau kalah...Rafa macam kena packing balik spain. Mourinho dah berangan nak balik EPL...

bersama Liverpool

Rozaid said...

Benitez memang bangang..Patut kerja jadi pencuci boot pemain je..Apa-apapun saya tetap setia dengan Liverpool walaupun saya amat tidak sukakan Benitez.

Rozaid said...

Benitez memang bangang..Patut kerja jadi pencuci boot pemain je..Apa-apapun saya tetap setia dengan Liverpool walaupun saya amat tidak sukakan Benitez.

MOFASAD said...

benitez ngigau rasanya kot....


http://liverpoolmalaya.blogspot.com/

INDRA QIRANA said...

MCM: he he aku memang kerja buat storyboard, anyway tahap kesabaran aku pada benitez dah sampai kekemuncaknya

INDRA QIRANA said...

Princess Johanna: ya yang pasti YNWA... tapi benitez biar dia walk alone balik spain

INDRA QIRANA said...

Firol: betul tu benitez dah nyayuk kot dia ingat dia boleh rehatkan player utama macam la banyak na player yang bagus bagus kat bangku simpanan tu...kita nak kejuaraan Liga English bukanya Champion league yang dah tak der harapan tu! Hu panasss

INDRA QIRANA said...

Rozaid: ya betul elok dia cucikan sekali boot aku nanti...

INDRA QIRANA said...

Mofasad: dia tengah bermimpi indah sebenarnya, Dia rasa Lucas sehebat Alonso, dan Voronin Sehebat David Villa

aremierulez/Amirul said...

sampai masa liv cari manager baru...
no more benitez

in rafa we trust?
shit!!!!

http://liverpool-malaysia.blogspot.com/

INDRA QIRANA said...

Aremierulze: Kenny Daglish, Jose murinho atau Sammy lee sendiri mungkin lebih baik dari benitez... amacam...

Kentut said...

penat aku bg nasihat, ko tak nk amik kira. tukarlah team tu. bnyk sgt mabuk2 ni si rafa tu.

Anonymous said...

Authentication of make Our Spiritless Prices at www.Pharmashack.com, The Unequalled [b][url=http://www.pharmashack.com]Online Apothecary's [/url][/b] To [url=http://www.pharmashack.com]Buy Viagra[/url] Online ! You Can also Start to Mighty Deals When You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/cialis.html]Buy Cialis[/url] and When You You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/levitra.html]Buy Levitra[/url] Online. We Also Note a Abundant Generic [url=http://www.pharmashack.com/en/item/phentermine.html]Phentermine[/url] In help of the sick of Your Identify on ! We Manumit up Humiliate squiffy transmit [url=http://www.pharmashack.com/en/item/viagra.html]Viagra[/url] and Also [url=http://www.pharmashack.com/en/item/generic_viagra.html]Generic Viagra[/url] !

Anonymous said...

You could easily be making money online in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat forums[/URL], You are far from alone if you don't know what blackhat is. Blackhat marketing uses little-known or misunderstood ways to generate an income online.

Anonymous said...

hi all
http://www.tor.com/community/users/millretnoty1974
http://www.tor.com/community/users/sivisigeab1974
http://www.tor.com/community/users/boyterdoriff1977
http://www.tor.com/community/users/blangilnohalf1979
http://www.tor.com/community/users/olnaresze1980