Tuesday, October 27, 2009




Seperti Udo Omar kata


PADAN MUKA KO SETANNN!!!!!



Akhirnya setelah penat berjuang Kita berjaya mengalahkan Syaiton Merah!!

syukur Alhamdulilah!

Dan semua umat manusia di seluruh dunia bergembira  dengan kemenangan ini kecuali pengikut pengikut Setan Merah



Dan ini  adalah simbol  Peace tanda keamanan dan juga tanda Pejuang pejuang yang menentang Syaiton dan kuncu kuncunya di pelusuk dunia, Ya Tanda kemenangan ini boleh jadi juga tanda 2 Gol yang di jaringkan Liverpool!!


Dan ini pula adalah Sebijik Telur, boleh digoreng mahupun direbus, Kalau dah busuk pula, amatlah afdal jika dibaling dekat Pengurus Setan Berhidung Merah, mana tahu dapat pahala kelak.

Telur ni jugak boleh  jadi  jugak tanda kekalahan yang total tanpa sebarang GOL!

Jadi apa yang SETAN MERAH dapat hanya TELUR sahaja,





Harap harap formasi ini dikekalkan untuk tempoh yang lama jgn terlalu kerap tukar formasi nanti jadi tungang terbalik macam lawan sundaland tempoh hari...
peminat pening, pemain lagi lah pening,

Pemain seperti Martin Kelly, Ngog, atau Spearing , Ya Spearing walaupun dia bermain teruk ketika bertemu sunderland aku rasa dia gugup dan seharusnya di beri peluang kedua  ini semua bagi mengantikan option  palyer player yang tak guna macam babel atau voronin (jual dorang ni )

Lucas!? Perlu kah aku hentam dia ni??  Lucas perlu merenung diri dia, Orang tak suka dia bukan kerana muka dia yang tak handsome tu, orang tak suka pasal dia bermain teruk, tapi tak ada sebab untuk membenci Lucas kalau setiap kali dia akan bermain seperti bertemu Setan Merah ni, baik untuk Lucas mari kita beri dia peluang lagi..

Martin Skertel harus terus berada di bangku simpanan, nampak sangat Charagher lebih tenang tanpa skertel..

Insua selalu sangat jadi lubuk/sayur Liverpool selain dari Lucas, kalau tak percaya tgk arah serangan Setan Merah dan team team lain yang menentang Liverpool lebih kearah mana?...
Dia harus segera meningkatkan tahap larianya

dan fizikal nya harus kuat

5 comments:

ms.hafiz said...

hehehe..padan muka ko SETAN!!!!
gud words!!!

beemer said...

keep smiling my prenn .. hahahaha!
wa masih terdengar segala caci maki yang diaorg hamburkan seblm game ..
siap ada yg lagi bodoh dr otak udang .. liverpool kena belasah 8-0 .. guna akai la .. dgn burnley pun kena .. ini pulak liverpool .. tarak otak punya fan ..

Kentut said...

usah risau kerna, senyuman anda akan kembali bertukar ke arah senyuman yang pahit. heh heh heh.

aremierulez/Amirul said...

hahaha...
udo omar juga yg menjadi contoh...

http://liverpool-malaysia.blogspot.com/

INDRA QIRANA said...

aremierulze: ya antar udo omar saja sudah cukup buat setan merah kecut he he