Friday, October 16, 2009

ANTARA MERAH DENGAN BELANG BELANG MERAH

Malam ini kita berdepan dengan team Sunderland ( ada orang mengelar team ni dengan nama Sundalland wah sangat bergaya nama nya tu)

Selepas Kelayakan Piala Dunia macam biasa Epl akan dipenuhi team team yang compang camping macam baru balik dari berperang!

Sotirios Kyrgiakos juga injured tapi Bernitez Cakap

" Siapa?? Rotibungkos karibungkos!!? Siapa tu? Aku pernah beli dia ker"

Sammy lee cakap

"Kan kita pernah beli untuk tampung kelemahan defender kita!"

" Oh ye ker aku sekarang tengah memikirkan tentang penganti Gerrad dan Tores ni, Lagi pun defender kita memang dalam keadaan yang mantap sekarang ni?"

Sammy Lee garuk kepala sambil berkata dalam hati

"Bernitez sudah nyanyuk sebelum masanya kesian"



"Apa lah nasib aku ni "



Gerrad pun injured!! Anak aku selalu melakukan aksi seperti ini ketika meminta susu he he
Selepas game England lawan ukraine hari tu, Bernitez datang dan memarahi Gerrad

"Apasal ko biarkan kaki ko tu injured!! Ko tengok macam Lucas tak pernah pun injured, Bagus tak macam ko ni ha!!"

Gerrad menguluh dan menangisi nasibnya
"Hu kenapa lah aku selalu dipersalahkan "



Tores pun menangis gak

" huuu habislah! Aku dah injured mesti voronin akan merampas tempat aku selapas ni... risaunya aku huuuuu!!!"


Jadi bagaimana ngan team Sunderland ni lak?
Selain Kieran Richardson yang digantung kerana kena kad merah ketika bertemu Setan Merah

Apa tak ada yang injured!!


Oh ya! pasal team dorang tak ada yang main untuk negara

"kasihanilah diriku yang kerdil ini"

Player yang perlu dijaga Darrent Bent, Kita tak perlu kasihan kan player macam ni dah lah besar macam gergasi tegap macam kerbau!!, Jaga dia cukup cukup!!


Kenal dengan Player ni... Boudewijn Zenden player yang kuat merantau dan berkelana ni adalah bekas player Liverpool, aku sangat benci bila Liverpool perlu berjumpa dengan bekas player mereka sendiri contoh seperti ketika berjumpa Robie Keane dan Anelka tempoh hari...



Kasi extra skit siapa lagi yang injured...
Ek elehhh mamat ni rupanya!!, selalu dia lah macam lembu ganasnya..bila injured menangis gak he hee... aku selalu mengharapkan orang sakit cepat sembuh! Tapi untuk player Setan merah ni, aku harap ko tak sembuh sembuh lagi he he jangan marah ahhh!!!


Siapa lagi yang injured?

Aha!! He he sangat Feminin melihat Ronal ngado ngado ini menangis!!
Di beritakan Real Madrid bakal kehilangan Ronal ngado ngado ni selama sebulan
"Huu...tak nak injured nak main..nak mainnnnnn"

0 comments: