Wednesday, April 15, 2015

ANTARA NEGATIF DAN POSITIF





BALA:   Mana ko pergi asik tak der jer ha!!?

Stur:   Aku injured lah!! Tak baca paper ker!

Bala:   Asik injured jer!! main catur la lain kali!!

Stur:    Dah tu ko lak kenapa asik tak der jer!!?

Bala:   Aku MC lah! bukan macam ko asik injured jer!

Stur:    Tiap tiap minggu MC!! Baik injured jer!! Apasal selalu sangat MC ha!??

Bala:     Ye lah Minggu lepas Bontot aku sakit, Minggu ni aku demam kura kura , Minggu depan lak aku kena buasir! ko apa tau!!



SEMENTARA ITU


Hek hok hekkk hokkk hek....



BR: Aik Gembira betul... Hari tu kemain murung lagi..apa ke hei?




Sterling:  Sroootttttt!! srotttttttt!!



 Sterling:  Sroootttttt!! srotttttttt!! I thought I saw a pussy-cat!





BR: Apa!! Kemaksiatan apa kah ini!! Isap sushi dan main belon!!




Sterling:  Fuhhhh!! ( hembus asap ) Rileks boss , gaji  dah naik, kasi training lah hidup berfoya foya...No Woman No Cry yeahhh yeahhhh...fuhhhhh




BR: #@#%^$$$$$$<<#@#@!!!!



BR: tak per! Masa untuk kita ganti golden boy kita ! Ibe!!!



Ibe: Yesss Bossssss....




BR: What the Pak!! Sama jugak!!




BR: Jangan takut kita ada lagi Golden boy walaupon bukan negro tapi bagus jugak... Masa untuk Teixeira !!



Teixeira : Patah dah Boss....



BR: Apa!! Tensionyer aku !! Jadi zombie aku macam  ni kang!!




Gerrad: rileks boss tinggal Sikit ni jer nak gi final bos...



 BR:  yelah baru teringat, semi final dah yeahhh yeahhh!! 

 

 BR : wembleyyy...ohhhhhh.....





Read More...

Friday, April 10, 2015

ANTARA PERGI DENGAN TIDAK



Zidane: Woi sterling Join kita cepat kalau tak aku tanduk ko!!




Sterling: Bos! Saya nak join Real Madrid la...

BR: Biar betik! Gurau jer kan...




 Sturidge: Ko cakap nak pegi mana tadi?...

 



Sterling: Real Madrid!! Heeeeeeee




Real Madrid !! Keh keh kehhhhh!!!




BR: Isk Apa yang dorang skandalkan ni...?? mengumpat aku ker??



Balateli:  Wei gembira nampak.... Isteri bagi kawin satu lagi ker?

Sterling: Ko nak  tau ker?... Kih kih!  Nak tau ker?...




Sterling:  Gua nak pindah Real Madrid la... Gaji Up melampau kalah ahli parlimen wa cakap lu..




Balateli: Real madrid he he he nak keje apa?... jadi posmen ker?...



Balateli: Tak lah...tak lahhh aku gurau jer ha ha... pergi lah he he...pergilah join dorang...



Bye Strelingggg.....




BR: Ha!! Dia betul betul nak blah lah ingat kan cobaan jer..




BR: woopps!! Tunggu dulu!!



 BR: Ko tak patut pergi lagi...ko belum dengar apa yang Liverpool nak bagi kat ko!...

Sterling : Apa dia bos, goda aku sekarang bosss......





BR: sok seks sok seks...

Sterling: WOW!!!


KESOKAN HARINYA.........




Sterling: ......... 




BR: Macam mana berapa like nak kasi?... 





Sterling:....................................................




BR:  ...............Ok la...  Walcot pon walcot lah....










Read More...

Saturday, April 4, 2015

ANTARA RAHEEM STERLING DAN POUND STRELING






" Errr... Nak mintak berapa tadi?..."



Read More...