Friday, April 10, 2015

ANTARA PERGI DENGAN TIDAK



Zidane: Woi sterling Join kita cepat kalau tak aku tanduk ko!!




Sterling: Bos! Saya nak join Real Madrid la...

BR: Biar betik! Gurau jer kan...




 Sturidge: Ko cakap nak pegi mana tadi?...

 



Sterling: Real Madrid!! Heeeeeeee




Real Madrid !! Keh keh kehhhhh!!!




BR: Isk Apa yang dorang skandalkan ni...?? mengumpat aku ker??



Balateli:  Wei gembira nampak.... Isteri bagi kawin satu lagi ker?

Sterling: Ko nak  tau ker?... Kih kih!  Nak tau ker?...




Sterling:  Gua nak pindah Real Madrid la... Gaji Up melampau kalah ahli parlimen wa cakap lu..




Balateli: Real madrid he he he nak keje apa?... jadi posmen ker?...



Balateli: Tak lah...tak lahhh aku gurau jer ha ha... pergi lah he he...pergilah join dorang...



Bye Strelingggg.....




BR: Ha!! Dia betul betul nak blah lah ingat kan cobaan jer..




BR: woopps!! Tunggu dulu!!



 BR: Ko tak patut pergi lagi...ko belum dengar apa yang Liverpool nak bagi kat ko!...

Sterling : Apa dia bos, goda aku sekarang bosss......





BR: sok seks sok seks...

Sterling: WOW!!!


KESOKAN HARINYA.........




Sterling: ......... 




BR: Macam mana berapa like nak kasi?... 





Sterling:....................................................




BR:  ...............Ok la...  Walcot pon walcot lah....










4 comments:

Mad Wandy said...

hahahahahaaa... kemon bos... kasi up lg karya2 anda.. selalu menanti walaupun jarang2 nak ada... hehe..

Nazirul Mubin said...

haha..menyembur air liuq tergelak post kali ni. go..go..go encik rabun merah..YNWA

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA