Skip to main content

ANTARA CUTI DAN MC


"International break....Aduhhh"






"Thanks Bos bagi MC panjang kat aku...baik sungguh hatimu"

"Tak der hal... Nak MC lagi aku boleh bagi lagi"



MC lagi ...





" Errrr...Bosss nak mintak cuti Boss..."

"Cuti eh...."




"Hurfh!! Cuti tak bleh...kalo nak, pergi main dan sila injured!!!"




" nanti kalau dah injured aku kasi MC eh budak... "





"Woo apasal ngan ko ni... layu semacam jer ni!!!"

"Setahun kerja tak dapat cuti Boss..."

"Pulak dah!!"



Comments

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...