Skip to main content

ANTARA BOLA DAN IKAN

"Ok memandangkan ko ni dah tumpul tahap monopous... aku nak ajar kat ko macam mana nak jaringkan gol..."
 

"Ok ko nampak tak yang jaring jaring warna putih kat hujung padang tu..."



"nampak...tapi tak der ikan kat sini" 




"Ikan...? Apa kena mengena ngan ikan pulak? "



"Mestilah ada kena mengena!! Apa guna ada jaring...kalau tak der ikan nak di jala!!..."


Comments

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...