Wednesday, June 12, 2013

ANTARA JERSI




Memandangkan Liverpool punya tranfer pon masih slow, walaupon dah sambar player vateran untuk ganti vateran gak.... maka aku pon masih stuck ngan citer jersi lagi....





Ini pilihan dari team Liverpool













Home punyer tak yah citer memang superb, away punya kalau penyokong lain mungkin gelak lah, tapi penyokong Liverpool mungkin ada yang cakap ok, apa pon aku rasa kalau buang corak baju panas tu mungkin jadi best, jersi ketiga ada masalah sangat besar, aku rasa kalau buat t-shirt untuk jualan stock hari raya pon belum tentu laku lagi....






Ini pilihan aku...........














Home tak yah citer..... away, aku rasa aku pilih yang training punya memandangkan warior kemarok dengan  mood corak retro, aku rasa yang ni lagi sesuai buat jersi, aku rasa lah, cuma mungkin kene auter kat koler skit ....jersi ketiga aku pilih jersi keeper yang home punya....








Sunday, June 9, 2013

ANTARA TAK LAWA DENGAN BUROK!






Cakap tentang apa warrior?..... 







 Tentang ini ker?




Opssss silap!!

















 Tentang ini rupanya...........

Cantek apa?!!  

Nampak rare...aku pasti image ni akan melekat kat kepala penyokong Liverpool sampai bila bila.....






 Lain lain design dari Pendekar Gembala Lembu

 



 Lagi Tato The Rock kat lengan...



  



  
Huuuu! tak boleh nak kata apa.....




Kesiannn....



 Nampak sungguh Newbei nya tu..... Aku rasa apa saja yang Amerika cuba buat yang bukan melibatkan culture dorang akan jadi malapetaka, macam dorang menjahanamkan cerita komik jepun



Apa pon mimpi ngeri dah jadi kenyataan, nak buat macam mana! Aku ingat sebelum ni mana mungkin design hodoh macam ni boleh lepas mungkin item rejek ke apa... rupanya ni ler design terbaik dorang boleh keluarkan Hu!!

Jersi away walaupon nampak macam baju sweater masih nampak ok lagi...

Macam mana lak jersi ketiga? wooooooo!! Design macam jambatan runtuh...

Ini macam design aku rasa aku boleh mintak kerja atau buat freelancer ngan warrior lah ha ha!!