Friday, May 11, 2012

ANTARA KALAH DAN MENANG


 Sory tak ada gambar pasukan Chelsex angat piala,  yang ada gambar dubuk terbang macam biasa.


Akhirnya kita kempunan nak dakap piala FA , Maka terselamatlah Piala Fa dari di Donald Duck kan....



Sebelum ni...

Aku tak percaya seorang player boleh ubah segalanya....dan malam tu aku percaya

dengan hanya seorang Spearing Liverpool bertukar menjadi Pasukan Wolves

dengan memasukan Carrol seorang, pasukan kita menjadi Liverpool balik, terus menjadikan Chelsex seperti pasukan Cardif


Lagi pon, kalau lah rumput rumput dan bulu bulu bola yang agak terkeluar skit dari badan bola tu ikut masuk skit, belum tentu pasukan Chelsex ni boleh pulang  dengan piala yang besar skit badanya dari piala mickey mouse kita tu he he, sebab nampak sangat momentum kearah Liverpool dan Chelsex pon dah tak reti nak serang macam mana...kalaulah dia orang masukankan Torres terus confirm Liverpool menang piala...



nak cakap benda yang dah ditakdirkan buat apa




dah jom balik......






 Nasib baik kita ada peluang lawan Chelsex ni lagi

dan akibat kerana nak menyimpan  player untuk lebih berparti sebelum Final UCL maka pasukan blue ni menurunkan player cikai

dan antara mereka yang cikai cikai itu ialah

Kapten Curang, Ana Ivanovic, Eksen, Sturridge tamak haloba, Meludah,  dan.....


Jeng jeng jeng......



Taraaaaa!!!
Pencurang Jambu!!!

Jom gelakan dia! Kah kah!! Tergolong dalam golongan cikai didalam pasukan yang lebih besar dari Liverpool!! Sian.....!


dan kalau kita tanya penyokong Chelsex siapa star dalam team Liverpool?.... Diaorang kata Liverpool mana ada star semuanya cikai..

Dah tu.....


Pekejadah pasukan ko kalah sampai 4-1 skit skit sudah lah...yang ada tu pemain bola jugak, bukan buat kopi kat pejabat doh!

Korang patut terima kasih kat Downing pasal dia nak kekal rekod kosong gol ngan assitnya tu, kalau tak 6 jahanam lah korang Hakkk pui! Keh kehh...








 Dah benda dah berlalu pon....

kemenangan ni pon hanya ada kesinambunganya untuk Final dorang kalau kalah final tu barulah ada makna kemenangan kita ni, buat sementara waktu simpan jer lah gelak tawa kita 



Dah lama tak cerita pasal Setan yang ni pon boleh simpan lepas hari ahad nanti....



Tapi yang ni dah tak payah simpan


JENG JENG JENG!






Jersey baru! Cantik Tak!?....

Yeeee Sorry silap!....Ni Logo untuk support orang buta merangkap sekali untuk menyinis FA England yang ada lines man rabun mata macam aku ni....







Ni yang betul jersey baru yang bukan Adidas tapi Warrior





Oh Reina...hahahaha! Pemain paling perform dengan pemain paling turun performance nya
baguss.........





Ini jugak yang maintain... Cool.......sila turunkan ilmu secepat mungkin eh...



Ha ha rileks....sangat santai...lepas ni kalau pakai jersey ni, mesti  mak cik pakcik, bapak dan mak mertua aku tak perasan aku pakai jersey... boleh dibawa kemana mana tanpa ada sempadan diantara mereka yang kaki bola dengan yang kaki clubing.... boleh jugak pakai ketika main golf...ya jangan takut masukan jer dalam seluar slack anda tanpa rasa ragu jersey ini sangat serba boleh


Yang pasti jersey ini punya kekuatan dari segi Aura pasal penuh dengan MERAH!! Buarghahahahah!!..

Lagi pon aku dah mula bosan dengan Adidas..... Cuma Standart Chatered tu dah azali Font nya tak cathy langsong, jadi ianya sedikit efek kat jersey macam mana pon lawa jersey tu....lebih2 lagi logo cacing tengah bersenyawa tu geli geleman aku nengok...

Tapi kalau tengok dari segi bisnes Standart Chatered lebih bagus dari Carslberg aku dah tak dengar orang perkena Liverpool dengan arak sedangkan dorang sentiasa bergelak ketawa dengan setan sampai mampos

dan 

Warrior ni pon lagi bagus dari Addidas walaupon logo dia macam Adidas dah kene distort!


Belum abis lagi ada Final game....

Untuk kita enjoy sebelum tutup tirai dan layan bosan.....


Sebagai tambahan aku tak der team nak support masa euro....







England pasal hanya ada shrek tanpa dia england tiada apa apa ..buekkk muntah darah aku...jaguh kampung mau ckp banyak!
lebih lebih lagi Pak cik Roy jadi pengurus sgt loya..




Sepanyol.... Torres mungkin ada dalam line up pasal dia dah menang Piala Fa...dan mungkin menang  lagi di CL .... sejak dia jadi penumpang sejati dari pemain sejati banyak pulak piala dia dapat...jadi aku rasa dia pasti jadi penumpang dalam team sepanyol lagi sekali...

Jadi....masa untuk aku rehat  sudah tiba hehehehe...










3 comments:

denYNWA said...

apsal tak ulas pasal jersey baru team setan yg ala2 kain langsir@kain selimut@kain pelikat@kain lap meja tu..haahaha..ke ko nak buat post khas pasal jersey tu..? kehkehkeh..

Anonymous said...

panjang plak ko membebel ye...tp xpe..aku suke...hehehe

obat alami hipertensi said...

wieet.... nice your content....:)