Monday, April 16, 2012

ANTARA BABAK AKHIR SINI, SANA, DAN SITU


DISINI























NUN DISANA









Kalau bukan nak respek pon, bukanya susah pon nak diam sekejap...Apadah monyet pon reti nak duduk diam sekejap da!

Biar aku ajar mcm mana nak diam sekejap , tutup mulut dan fikir loan kereta tak bayar lagi ker, PTPTN dah beranak ranak ngan INTERESting nya, Isteri nak minta ceria ker, kucing kat rumah nak beranak ker, jap lagi nak pergi mencurang macam Cole ker, ini semua boleh difikirkan dalam  masa 1 minit kompom diam sekejap




DAN DISITU








Aksi sama siottt!! Ha ha kartun la negro ni!! Ni training kat padang ker training kat atas katil  hermmm...


Wednesday, April 11, 2012

Monday, April 9, 2012

Tuesday, April 3, 2012

ANTARA REINA DAN CUTI




















Ok dia dah pergi  bercuti...kita boleh mengumpat dia ni..



SIRI KANGKANG


Lawan Setan



 Lawan Vincent Tan


Vincent Tan lagi......


 Lawan Malaysia


Lawan Weakgan




Lawan Newcastle






Aku tak tau lah dalam situasi Reina ni sesuai untuk diaplikasikan teknik ni...Tapi dah berapa kali aku tgk dia bolos celah kangkang ! Menyakitkan mata dan hati!!






SIRI BLUNDER


Lawan Norish Karman



 Lawan Foolham




Lawan Sundaland




Aku tak kata Reina ni tak best.....Best la jugak, berapa kali menang sarung tangan emas wooo ( tengok dafander jugak lah eh)...Tapi barang baik pon ada tarikh Expired...cepat cepat lah beli stock baru sebelum makanan basi!....