Skip to main content

ANTARA BABAK BABAK AKHIR







































Seperti biasa.........











Oh seperti biasa.........




Ahh biasa la tu!




biasa jer.....






macam biasa lah  refree united menang lagi....






Comments

KhaiRin : anies said…
pakai subkhidin la plak pasni hehehe
Deanzofq said…
Why always me? haha
slm.. bro. agak2 minat x jd penulis jemputan. kira untuk penulisan artikel mngenai liverpool ler.. klau sudi pm aku yer...

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...