Saturday, March 24, 2012

ANTARA BERADU DENGAN BERADU









sial salah eja!

6 comments:

sale_ehs gerrard said...

Bila legenda yang pegang pengurusan, nak kutuk lebih2 kang kena tibai plk.. huhuhuh

RABUN said...

he he skit skit tak per kot...

cara permainan dah cantik... tapi dari segi praktikalnya gagal...rasanya peratus kesalahan bukan semestinya pada pengurus jer...

cuma macam biasa, nak tak nak pengurus perlu bertanggungjawab dengan player yang dia beli dan siapa yang diturunkan pada perlawanan, itu yg mempengaruhi keputusan perlawanan.

rasanya beberapa pengurus bukan lah tak bagus, nak dibandingkan dengan pengurus suam suam kuku mcm Roberto Martinez tu kalau nak pilih antara daglish dengan dia dah tentu aku masih pilih daglish lagi...

point dia kat sini ialah berapa besar EGO seseorang pengurus tu...tu lah penyakit yang kene kat benitez kalau tak cepat diubati, cth terbaru villas boas. diakhir hayat mereka bersama kelab berapa banyak keputusan gila yang dibuat semata mata mempertahankan ego mereka.

pemenang piala eropah juga tak terselamat inikan pula pemenang piala liga.


apa pon aku masih percayakan Daglish apa yang perlu dia buat ialah motivated player yang ada...nak buat cam ner, berlatih bagai nak rak itu jugak tahap skillnya bukan boleh jadi macam messi ker alonso ker, itu jugak lah player yang boleh digunakan sampai akhir musim...

syukurlah tinggal berapa game jer lagi. kalau berterusan mcm ni silap2 relegation zon wo!

kesilapan daglish ialah membeli carrol, handerson dan adam tapi kesilapan besarnya ini daglish masih mampu memberi kita Piala Liga dan keseparuh akhir piala FA...bayangkan kalau dia dapat beli player yang benar benar bagus utk Liverpool...

panjangnyer...cukuplah tu baik aku tulis entry mcm ni heheheh

BlankaMerahPutih said...

rasenye silap besa Kenny time die shopping awal season dulula kot, beli player power, tpi smpi LFC da x power :'((

~pape hal pon admin . . . . kau salah eja "oficial dkt atas tu' cara eja sbnar die "official" kekeke

RABUN said...

kah kah! Ia lah, dah bertahun aku tak perasan,biasalah nama jer sokong kelab liverpool belajar sampai sekolah menengah jer... thanks nanti aku betulkan...

malasnyerrrrrr nak betulkan balik uhh..

tapi apa pon Daglish kene betulkan balik mistake beli player tu untuk musim depan mana mana tunggul burok tu kalau boleh lelong kat pasaran herm

redderscreepers said...

Tak boleh nak salahkan Kenny 100% untuk pembelian tu. Comolli pun terlibat. Diorang dah buat research tentang player dan buat keputusan berdasarkan statistik. Bukan beli macam tu je. Sekarang ni tanggungjawab pemain untuk buktikan kemampuan. YNWA.

sportsbook website said...

nol piala dari 4, apa kekecewaan besar untuk para penggemar Liverpool yang musim saya masih mengingatnya dengan cara yang menyedihkan, aku berharap kami menang setidaknya satu piala, tapi kami tidak