Skip to main content

ANTARA LIVERPOOL DAN SETAN ALLIANCE

PENYOKONG SETAN



PEMAIN SETAN




PEMBANTU SETAN





KENAPA TAK PERCAYA KER? NAH TENGOK LER GAMBAR NI PUAS PUAS









Comments

Jai said…
terbaekkkk...entri ko mmg terbaekkk...100% sokong..
Anonymous said…
entry yg mmg lawak antarabangsa
sapa x knl rabun.. bab nak mngenakan pasukan musuh, dia ler tok gurunya.. cayo ler...
strengenge said…
kah! kah!
Nazirul Mubin said…
aq tgh tgu komen dari pasukan yg penah ckp klaw nk menag piala, sokong la kelab len.. hhehehe.
hahaha aku tidak bisa berhenti tertawa, Anda begitu baik dengan posting ini lucu, gambar pertama jelas Rooney dan dia benar-benar terlihat seperti Shrek hahaha dan gambar lainnya sangat lucu juga, terima kasih untuk tertawa

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...