Skip to main content

ANTARA 6 DAN 3






Comments

KhaiRin : anies said…
hehehehehehe
KhaiRin : anies said…
p/s g wembley ka?
kompom bakal kn jual tu nanti. hehhehe
Saya ingat bahwa ada anak yang membuat lelucon praktis untuk Gerrard sekali, anak itu ingin berjabat tangan dengan Gerrard, dan Gerrard akan memberinya keinginan, tetapi anak pada akhirnya pindah tangannya dan meninggalkan tangan Gerrard di udara hahaha

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...