Skip to main content

ANTARA JARI DAN HANTU



Ini jari hantu




Boleh digunakan ketika gembira






dan juga ketika berduka

Comments

Andy Carroll said…
hantu punya jari!!
Anonymous said…
ha2...comei jak..cara mireles tu... sian luka...terus cedera n parah gamaknya ;)
KhaiRin said…
caya redknapp..dpn2 lak tu!
ArMyAsSaSsIn said…
FRIMPONG pon ad wat cm 2 jgak..cba tgk btoi2 game 2..:D
Anonymous said…
frimpong yg start buat dulu.. tu yg meireles perli balik tu..
Maiden LFC said…
haha aku nak jadi cam redknap lahhh
bergaye~~~

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...