Sunday, September 12, 2010

ANTARA NEGATIVE DAN POSITIVE




Pada musim ini kita bermula dengan suasana suam, Ibarat pelakon aksi yang beraksi dalam babak sedih. Apa pon ini bukan lah satu pengakuan mengecewakan dari aku, Bodohlah mereka mereka yang berangapan macam tu he he ibarat kata pak cik Roy...

"I find it amusing that people are discussing which team is going to win the league after four games."

Pelakon aksi itu akan beraksi dengan penuh gaya ketika plot mencapai tahapnya kelak, begitu jugalah Liverpool . 


Nampaknya ramai yang kecewa dengan Liverpool kini memandangkan kita hanya menang sekali kalah sekali dan seri dua kali, Apakah ini satu petanda negative dalam pasukan Liverpool?


Ya negative bila permasalahan pada pemilik Liverpool yang masih menemui jalan buntu ibarat orang sakit sembilit, patut dah terberak tapi taik tak mau keluar! betul betul taik punya gillet ngan hick ni! Dengan kegagalan kita mendapat pemilik baru bermaksud tiada dana melimpah ruah untuk membeli pemain baru berkelas dunia. 

Selain itu kita juga kehilangan Joe Cole dalam 3 perlawanan, Pada malam semalam juga kita turun tanpa Arnab Duracell kita yang cedera, akhirnya rekod kuyt yang jarang amik MC akhirnya lebur he he..


Walaupon Torres berjaya menjaringkan gol untuk Sepanyol, aku dah nampak itu bukan tanda positive untuk Liverpool, Torres akhirnya tumpul ketika mewakili Liverpool, biasa ahh dah lah tak fit, penat lak tu, Pada aku seharusnya Babel diturunkan sebagai striker pada pertegahan babak kedua seperti yang dijanjikan oleh Pakcik Roy.



Jadi mari kita tinggalkan perkara negative tu, lihat pula pada dari arah yang positive, pada malam semalam Paul Konchesky membuat debut untuk Liverpool yang aku rasa sesuatu yang positive, sebenarnya dari dulu lagi aku suka kalau mamat botak ni mewakili Liverpool,





Semakin hari semakin baik pertahanan Liverpool , dengan option yang kian bercambah dari bahagian pertahanan juga aksi cemerlang keeper Liverpool kita ( sorry Sepanyol ) aku lebih rela dia bermain buruk untuk sepanyol tapi bermain baik untuk Liverpool, Torres kene belajar ngan Reina he he...




Jadi perlu ker kita risau dengan situasi sekarang, nahhh nak risau apa, orang bodoh jer risau bila baru start 4 game hu! Chelsea sudah jauh menuju puncak AF nyer ye lar tu, jumpa pasukan lemah bleh la, Nak risau ngan Arsenal hu biarlah , tunggu masa nak tambah list pemain injured jer.  Dan pasukan ayam berkokok riuh sekampung sudah terkena efect CL yang didamba kan sangat tu. Pasukan Mak Siti yang kuat berangan juga tengah demam dan masih berbanga dengan kemenangan  dengan Liverpool yang akan diingati sebagai satu satunya kejayaan mereka yang terulung hu!. Ahaaaa dan Setan Merah nampaknya terkena badi Wain Runi yang berjangkit ngan pasukan curang, mungkin berjangkit masa main untuk England dalam Piala Dunia, patutlah lemau semacam jer! Elok lah Fuckergson lepaskan Runi main untuk chelsea musim depan barulah ngan, Hu harap harap Gerrad tak berjangkit ngan pemain rosak akhlak ni hu!!!

Ohhh tidak Liverpool berada di nombor 13...Cehh rileks lah samdol! pasukan di nombor 13 dengan nombor 3 hanya dipisahkan 3 mata jo...


Ohh ya game seterusnya kita akan bertemu Setan Merah digelangang neraka jahanam mereka di Old Kerepot! Jadi pada kita wajib mengalahkan mereka, memandangkan pasukan mereka sudah bertambah setanya kini!


Hadiah untuk si gila seks dari Old Kerepot


Dan yang terakhir sebelum aku nak pergi beraya ni, apa khabar bekas orang kampung kita yang dah berhijrah tu! Siapa lagi si anjing poony yang tak sedar diri tu, pasti bergaya dengan pasukan dreamteam tu....



Huuuu!!! memang bergaya...ala ala berak kapur!! Bercelona terima lah habuan korang buarghahahaahaha!!!

0 comments: