Sunday, May 23, 2010

ANTARA CL DAN PIALA DUNIA JOSE CAKAP CL LEBIH HEBAT!!

Jose morinho memilih CL lebih hebat lagi, dan buat masa sekarang penyokong Inter mengiyakan pendapat tu! Dan boleh jadi tak heran pon kalau Italy tak menang, pasal CL lebih hebat kata mereka! Dan aku tak sokong ataupun menyangkal pendapat tu!

Kemana hala tuju Jose!?  Pada pendapat aku Jose tak akan kemana mana, dia skang tengah mengejar dua piala lagi. Piala Super dan Piala Dunia Kelab.Sangat mudah perkiraan itu untuk pengurus yang opportunities macam Jose. Tapi kalau Jose mahukan sesuatu yang lebih sensasi, dia boleh cuba dengan Real Madrid,

 Pembida Real tengah mengoda dan tawar menawar Jose!

Tapi aku ada satu teori tentang Jose, dia hanya berjaya dengan team berwarna biru! Porto dengan biru putih, Chelsea dengan serba biru, dan Inter dengan biru hitamya. Jadi warna putih Real hanya warna simbolik muka pucat pengurus demi pengurus yang dipecat, termasuklah pengurus yang berjaya macam capello sendiri! Jadi mungkin dia mahu beritahu dunia sekali lagi yang dia Special One!Dan berjaya memecah kod malang putih real itu! Selamat berjaya Jose!

Oh ya seperti Jose aku pon tak teruja dengan kehadiran Piala Dunia!

Puncanya, Team yang aku sokong skang ni, sedang dibawah kangkang Wain Runi, Tanpa Wain Runi, baik penyokong, Pengurus dan pemain England sendiri tak yakin menang piala Dunia, Podah! macam bapok! Belum main lagi psikologi dah lembik nak mampos! Mengalahkan team piala Thomas Malaysia!

Ada pemain Liverpool didalam team England yang aku sendiri tak tau kerakyatanye terhadap Liverpool, Gerrad sendiri mengakui tidak pasti dengan masa depanyer bersama Liverpool selepas Piala Dunia ini, Tapi kalau betul, aku harap Gerrad blah awal skit, jadi Liverpool ada Dana nak beli player baru dan memudahkan Liverpool membuat pencarian baru,


Boleh jadi tinggal dua pemain Liverpool dalam team England, Oh ya dengan adanya Rafa yang amat unpredictable tu, boleh jadi Caragher juga bukan pemain Liverpool untuk musim depan, walaupon inilah pemain yang tak pernah mengalah walaupun dah berkali kali kalah he he, 

Dengan itu  mungkin hanya ada seorang sahaja pemain Liverpool dalam skuad pondan England kali ni, Dia mungkin kekal, tapi mungkin musim depan dia antara wujud dan tak wujud jer dalam skuad, kalau tak ada inisiatif dari Johnson untuk mengurangkan masalah berat badanyer, Dia sangat lembab, kalaulah aku pengurus skuad pondan England ni, dari awal aku dah reject dia.


Pemain import Liverpool (wah janggalnyer guna ayat pemain import ni!) Torres di Sepanyol, dan Macherano di Argentina juga mungkin bukan lagi player Liverpool musim depan

 Torres menunggu sinar harapan atau mencari sinar harapan baru


Dan satu satunya player yang comfirm masih player Liverpool adalah Lucas yang hancai tu! Aku tak pasti dia ada dalam skuad Brazil!( yeee dia player Brazil ker he he)


Apa pun perlu diingatkan kepada mana mana pemain Liverpool yang teruja sangat bermain dalam CL, Micheal Owen memenangi Pemain Terbaik Eropah ketika Liverpool bermain dalam kancah Europa Cup (EUFA Cup)

Dan ketika Owen terlalu inginkan kejuaran CL dan keluar dari Liverpool ( masuk kelab Lebai malang,terus melekat owen dengan malangnyer selepas itu)  dan tahun itu Liverpool memenangi CL.


"Celaka ko!! Janji nak jadikan aku player utama!! penipu punya Setan!"

"Dah Aku bapak Setan! mestilah menipu!! yang ko  percaya tu kenapa lak !!"



Tahun ini saja mengajar episode tamak dan Jalan mudah, pada mana mana pemain dan pasukan, Team Lebai Malang Real yang tak real, membeli Ronal ngado ngado dan Kaka ka! ka! dan membuang bak sampah Sneijder dan Robben, Akhirnya dua player sampah ini lah yang menjejak kaki dan mencium piala CL tu! 

Jadi pada mana mana Player Liverpool yang nak melompat macam Ahli Parlimen Malaysia. Selamat Maju Jaya!


Oh ya Akhir sekali pada Rafa yang bebal


 PIKIR SEBELUM BUANG!
tu nasihat jose pada dia

2 comments:

inamaz said...

hahahahaha..emosi2..relax bro..

uNCLe Joe said...

wa ka ka ka
tapi roben ngan sneidjer tak dapat gak CL tu...