Friday, April 23, 2010

ANTARA VOLCANO DAN EL NINO


Apa nak buat! Gunung berapi terus meletus, dan EL Nino tiba tiba berubah arah!

Seperti mana game lawan West Hampas tempoh hari, game lawan Atle teko  ni pon aku tak dapat tengok, mata mau tengok tapi badan tak mau bangun, kesibukan dan kepenatan yang amat sangat seperti mana player Liverpool yang merentas benua dengan keretapi begitulah kepenatan aku ni!



Score, tapi nampak macam pelik! Forlan yang terkenal ngan kelam kabutnya dan golnya pon sangat kelam kabut!


Seperti musim lepas, yahudi baik ni selalu jadi penyelamat liverpool di saat saat genting dan dia buktikan sekali lagi!!

TAPI!!!!

SEKALI LAGI

DIULANGI 

SEKALI LAGI

 LINESMAN 

BUAT TAIK!!


Ini Off Side ker!!?

Setan Merah dan Orang sewel jer kata ini Off side


Yahudi baik tension!!

nasihat aku, simpan jer la rasa kecewa tu!!

sekurang kurangnya untuk satu perlawanan lagi





6 comments:

jibraon said...

Ref mcm sial! Padahal gol Benayoun patotnya count! Offside celah acik dia!

Anonymous said...

Alaaa xpe, 2nd leg kat Anfield, Liverpool mesti mng munya..kasi chance Athletico gembira dulu:)

Liverpool has done it before, a goal deficit is not difficult to overturn..

INDRA QIRANA said...

Jibraon: tu la ref skang banyak yang nak kekang Liverpool aku pon tak tau kenapa, mungkin dorang bersekongkol ngan setan kot he he

INDRA QIRANA said...

anonymous: ya harap harap begitulah, dan harap harap asap masih tebal dua minggu lagi

Firol said...

Mabuk agaknya..takpe...pasni teko madrid kena naik keretapi pulak..bagi penat badan..kita score 4-0..macam biasa....

INDRA QIRANA said...

Firol:harap harap gitu lah mintak mintak debu banyak terapong lagi dan dorang naik transit ala ala komuter he he