Skip to main content

BERTEMU TEAM MAFIA!!!



Celaka! seperti lembabnyer promosi tentang Europa cup ni, begitulah lembabnyer aku mengupdate blog liverpool aku ni,  Aku rasa lebih baik piala ni dikenali dengan nama lamanyer uefa cup lagi best!

He he aku pun tak tengok game ni, tertidur lena diulit intan, apa pon melihat dari highligt game ni, ada berapa kelegaan seperti babel yang dah mula reti macam mana nak score, begitu juga mescharano! keyakinan atas kemenangan ni boleh la dibawa ketika menentang pasukan samseng dan bos mafianyer!!

ni game seterusnyer!!
DAH LAH HITAM TERBAKAR LAK TU HODOH SUNGGUH NAMA!!

Comments

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...