Saturday, October 24, 2009

ANTARA KEWAJIPAN MENUMPASKAN SYAITON LAKNATULLAH


Marilah kita sama sama mendoakan Setan Merah untuk tewas esok hari, Perjuangan menewaskan Setan Merah ni kira perjuangan yang murni gak ni, jangan risau kita di pihak yang benar! Setan tak pernah benar bahkan dusta semata mata!! Ha ha!! Jangan Marah peminat Setan sekalian eh!! Ya aku sangat benci Si Luncas! Si Bebel, Si Pornorin pasti akan turun mengisi kekosongkan player player Liverpool yang injured,

Tapi memandangkan aku lebih benci pada Setan Merah maka apa yang aku boleh kata 'hentam sajalah Labu!' janji Liverpool menang

Aku predict Liverpool seri 2 -2, tapi kalau kalah 0-3, walaupun aku penyokong liverpool kali ni aku tak predict liverpool akan menang tapi still hope yang Liverpool akan menang walau macam mana pun!!

YNWA!!! yehaaaa!!!

6 comments:

beemer said...

kita menunaikan kewajipan mlm ni!! kita berjaya hantar syaitan masuk neraka jahanam!!! Tahniah alll REDS!!! YNWA !!!

INDRA QIRANA said...

Alhamdulilah....kita dah hantar kat tempat sepatutnya setan merah berada

@r zh@r said...

we did it!YNWA!

INDRA QIRANA said...

yes! Mari kita buktikan pada chealsea lak lepas ni...ramai player dia mulut celupar mcm terry!

Fariz said...

Tahniah pada Bangau merah, kerana berjaya menyula setan merah keji lagi najis itu.

Dan terima kasih kerana menceriakan malam minggu ku dengan membahan pengikut syaiton yang direjami.

Mari ikut aku ramai2...

HEP HEP HOREYYYYYY!!!!

bilikrahsia said...

bro, aku suke ah blog ko... crush red devils!!! glory2 to the hell!!! alex gile...