Skip to main content

ANTARA TELUR LIVERPOOL DAN TEMBELANG SETAN


Liverpool Telur Augsburg Telur



Toure : Wooo bro skodeng apa bro!!?

Migno : Nak pastikan betul betul tangkap bola!! Salah tangkap buruk padahnya!!




Maka bergumbira lagi lah penyokong setan dengan keteluran Liverpool itu


Kah kah kah padan muka dapat telur  jer!!





Tapi apakan daya, dua kali telur Setan dipecahkan...dan sekarang busuk
bak telur tembelang


Van Gagal :zzzzzzzzzzzzzzzzzz

Otai Setan: Purak purak tidur plak orang tua ni!







Maka penyokong penyokong Setan rasa senak dengan keputusan itu bak telur digengam padu isteri sendiri






Dan sekali lagi jadi Ostrich
















Comments

Mad Wandy said…
Update la skit bang.. lama dah menyepi ni.... kasi hiburan skit...
IBU SALMAH said…
Ass,wr,wt saya atas Ibu salmah sangat berterima kasih banyak kepada AKI SOLEH atas bantuan pesugihan dana ghaib, kini kehidupan saya sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok AKI SOLEH itu semuanya benar benar terbukti nyata dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha kami dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekarang sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan AKI,saya tidak pernah menyangka kalau saya bisa sesukses seperti ini, dan kami sekeluarga tak lupah mengucapkan banyak berterima kasih kepada AKI,,bagi anda yang ingin dibantu sama AKI SOLEH silahkan hubungi di 082 313 336 747 insya allah AKI akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan putih tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blog AKI KLIK SITUS KAMI 
Atau Chat/Tlpn di WhatsApp (WA)
No WA Aki : 082313336747

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...