Sunday, February 21, 2016

ANTARA TELUR LIVERPOOL DAN TEMBELANG SETAN


Liverpool Telur Augsburg Telur



Toure : Wooo bro skodeng apa bro!!?

Migno : Nak pastikan betul betul tangkap bola!! Salah tangkap buruk padahnya!!




Maka bergumbira lagi lah penyokong setan dengan keteluran Liverpool itu


Kah kah kah padan muka dapat telur  jer!!





Tapi apakan daya, dua kali telur Setan dipecahkan...dan sekarang busuk
bak telur tembelang


Van Gagal :zzzzzzzzzzzzzzzzzz

Otai Setan: Purak purak tidur plak orang tua ni!







Maka penyokong penyokong Setan rasa senak dengan keputusan itu bak telur digengam padu isteri sendiri






Dan sekali lagi jadi Ostrich
















Tuesday, February 16, 2016

ANTARA SETAN DAN OSTRICH



Masa game Liverpool...


Liverpool 2 Sandarland 2
kan bagus makhamah cepat sikit !!


Penyokong Setan Merah pon bergumbira!!


 1.5 juta gst yeaaaaaaa!!! my goal my goal yeaaaaaaaa!!!




Bila game Setan


Sandarland 2  Setan 1




maka penyokong setan pon jadi ostrich.


tau tak menatang apa  ostrich tu?....




menatang ni ler....






Sementara itu dijambatan yang hampir runtuh



  5-1 Yearghhh!!!Buarghhh!!!!




tapi kat Gila Park pula


keh kehh 6-0 jer....miauuuu






k...bye







Friday, February 12, 2016

ANTARA LIVERPOOL DAN DEADPOOL




SHERK: 
Apa! LIVERPOOL!!

KOLAM MATI: 
DEADPOOL la budus! Meh sini aku cium kepala ko mana tau boleh jadi bijak, Liverpool kelab baik untuk penyokong yang baik dan budiman, cuma tang hebatnya sama macam aku...

Friday, February 5, 2016

ANTARA LIVERPOOL DAN BARCELONA


Pergh punya lah lama tak update...jadi try warm up, skil menaip pon dah bekarat



Vardy 2- Liverpool 0

 





 Sementara itu...............






Barcelona 7


Ex Devil 0



macam orang biasa cakap..." Cakap senang ler "