Skip to main content

ANTARA TOURE DAN RONALDO

SEBELUM GAME

Liverpool B vs Real Madrid 




Apa benda tu!?...........

 Itulah Kolo Toure kalau ko nak tau!!

keh keh keh!!


 
 
MASA GAME

Ronaldo Who!?

Just bring it!!








Ronaldo Who!?


 
 
 
 
 
HABIS GAME


!!!!!




NEXT GAME



 Ada ker turunkan pasukan B lawan Real Madrid! He he Bijak bijak....




Ok cam gini ler Iblis..  Aku bagi ko peluang, ko pilih nak lawan Team A aku ker Team B....Sili pilih dengan bijak k





Jap aku pikir...

Team A main kat Anfield lawan Real Madrid yang tak berapa real, Bale tak main, Ramos tak main...
Kena 0-3

Team B main kat Bernabéu
lawan Real Madrid yang betul betul real Semua main...
kena 0-1......

herm......





Psss aku pilih Team A la.....




EXTRA ....




Bro aku pelik la tengok ko ni...aku kalau jadi ko masa adegan tergelincir tu...besok aku umum besara dah..



Psss Bro aku lagi pelik tengok ko... masa main bola asik lapar ajer... kenapa ek?



Otakkkk!!! Otakkkkkkk!!!!




EXTRA2


Yeahhh akhirnya kita bebas dari kutukan!!!




EXTRA3


Aku sebenarnya nak bagi ko main...Tapi ko kalo injured pon Liverpool tak kisah...Apa pekdahnya...


???????????!!!








Comments

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...