Skip to main content

ANTARA AGGER, SUAREZ DAN TORRES


Kenapa aku lebih emotional Agger blah berbanding Suarez...

Seperti mana Kuyt dan Alonso, Mat Tatu ni memang pemain Liverpool sejati




Ini sebab aku suka sangat ngan Agger...Dengar citer pencurang jambu dah kena buang kat milan...semoga menambah koleksi blunder eh...



Sementara tu dibawah sana





 Dan Liverpool telah membuktikan walaupon dengan ketiadaan Johnson yang injured liverpool masih  mampu menang dengan bergaya








Comments

Mad Wandy said…
Lama menyepi...
rabunmerah said…
tu ler terasa rindu betul nak berblog...tapi sangat sibuk sejak kebelakangan ni...

saya cuba gagahkan juga...

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...