Skip to main content

ANTARA 2-0



Bidan Terjun kuyt, sekali lagi tidak mengecewakan kita, untuk score gol dari hantaran Aquilani
"Tengok Messi pon tak boleh score macam aku target lain masuk arah lain! Hebat Bukan..."


"Ok sekarang kita boleh memikirkan untuk benarkan benitez berhijrah ker AC Milan segera, Value dah naik balik Bro"

"hermm  Juventus ngan Ac Milan team yang sama rupanyer..?"
member dia berkata dalam hati



ketika penyerang Liverpool kita sedang berdansa ditengah padang....
"Cik cik kebung kebung "...........


.........Sekali lagi pemain pertahanan kita tunjukkan cara nak score
" Tak perlu menjaringkan gol yang cantik, susah susah rembat kat kaki pertahanan lawan, untung untung bola terbias kearah gol ha ha bijak bukan"



"Caya la bro! Tak sia sia aku ajar ko mcm mana nak score"
kata Ngog pada Insua

Dalam hati Insua
"Ko memang boNGOG  la Ngog!"




"Ya aku akui Karibungkos  bermain agak baik sejak akhir akhir ni, Tapi aku tak suka lelaki berambut Hitam, Sebab itu Lucas tetap nombor satu hatiku!"


Perlawanan antara Liverpool dan Bolton berkesudahan 2-0

Juga sekarang kedudukan antara Aquilani dan Lucas


   2                                             0

Aquilani
"Dah dua kali aku assist bodoh! Apa yang ko buat lak!"


Lucas jawab
"Aku pasing bola selamat.... pastu pasing hantaran pendek .....pastu pasing hantaran pendek....pastu pasing bola yang selamat lagi....."

Comments

Farid Fernandez said…
hahahaha...



setuju!!!!

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...