ANTARA SETAN DAN OSTRICH



Masa game Liverpool...


Liverpool 2 Sandarland 2
kan bagus makhamah cepat sikit !!


Penyokong Setan Merah pon bergumbira!!


 1.5 juta gst yeaaaaaaa!!! my goal my goal yeaaaaaaaa!!!




Bila game Setan


Sandarland 2  Setan 1




maka penyokong setan pon jadi ostrich.


tau tak menatang apa  ostrich tu?....




menatang ni ler....






Sementara itu dijambatan yang hampir runtuh



  5-1 Yearghhh!!!Buarghhh!!!!




tapi kat Gila Park pula


keh kehh 6-0 jer....miauuuu






k...bye







2 comments:

Anonymous said...

boleh dikatakan hari2 bukak nak tgk update ker tak..akhirnyerr, hehe..tq si rabun merah..jgn jd chipsmore lg ye..nk more more more jerk..hehe YNWA!!

IBU SALMAH said...

Ass,wr,wt saya atas Ibu salmah sangat berterima kasih banyak kepada AKI SOLEH atas bantuan pesugihan dana ghaib, kini kehidupan saya sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok AKI SOLEH itu semuanya benar benar terbukti nyata dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha kami dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekarang sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan AKI,saya tidak pernah menyangka kalau saya bisa sesukses seperti ini, dan kami sekeluarga tak lupah mengucapkan banyak berterima kasih kepada AKI,,bagi anda yang ingin dibantu sama AKI SOLEH silahkan hubungi di 082 313 336 747 insya allah AKI akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan putih tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blog AKI KLIK SITUS KAMI 
Atau Chat/Tlpn di WhatsApp (WA)
No WA Aki : 082313336747