Friday, May 31, 2013

ANTARABANGSA BERSARA



 Yehaaaa...Tengok ingat PM jer boleh joget sumazau ker!!



 Woi!! Woii!!! Apa bendanya tu! sumbang lah!!!





Biar aku ajar ko macam ni haaaaaa!! Barulah nampak mcm macho skit!! yehaaaaaa!!!





Bye bye Cara! Musim ni betul betul menyedihkan bukan pasal tak der piala nak meRiak....tapi pasal ramai player dah besara....








Player Favorite aku ha ha!! Aku pon menyumpah masa dia join Pasukan Setan Merah dulu.... Aku rasa dia ni mcm satu kisah dongeng yang tak complete, Awal perjalanan nampak mcm bakal jadi lagenda terbilang,  kemudian satu demi satu langkah dia mula sumbang dan bumbang...




Bye Owen!!





 Selain dari Pemain Liverpool dan bekas pemain Liverpool ni, Pasukan Setan pon ada yang nak berambus dari arena





Ni kali kedua mamat ni nak besara, pertama kali olok olok jer, kali ni pon mungkin olok olok jugak kot,  mana tau tetiba pasukan setan tiba tiba semput, abang dia( David Moyes) panggil main balik....




Suami Posh yang dah tua ni pon nak besara dah....

 Tengok eh! Aku janji mcm caragher jugak, aku tak akan menangis punya eh.....tengok ...tengokkkkk.....



MBHHH!!...isk iskkkkk!! tak tahan........sedih nak mampos rasanya!!!



Dan Yang paling Best, Bapak Setan pon nak besara...



Cantekkkkkkkkkkkkk!!





Read More...

Thursday, May 16, 2013

ANTARA LIVERPOOL DAN IRONI






Kita cilok dia punya pengurus...dan juga player penting dorang,  Xavi Hernandez, akhirnya dorang menang Piala liga yang kita menang musim lepas.....





" Mana kedudukan kita "

" Tu ha 3 paling bawah...."

" Wow! indahnya dunia ku!"


Roberto Martínez kita reject  akhirnya dia bawak Wigan menang Piala FA


ADA LAGI....






"Terima kasih Jose kena menyelamatkan musim kita kali ni...."


"huh?"


" Ala bagi ler lama skit aku nak pegang..."


"  Wooo!! Tak boleh ni bukan Liverpool punyer ok...lepas aku cakap!! Lepas!!"


Kesian Rafa... Betul lah sejarah dan Liverpool memang tak boleh dipisahkan!




Dorang dah besara....
sedih aku....


" Aku pelik lah, apa yang buat ko tergerak hati nak join Pasukan Setan tu eh....Kan dah jadi hina dina tak pasal pasal "

" Alaaa ko ni yang sudah tu sudah lah, tak der ke topik soalan lain ko nak citer eh..."

"Contoh macam topik apa? Politik ok tak?"

"Bukan lah!! citer la pasal Lumba kuda!"



ADA LAGI YANG DAH BESARA


TARAAAAAA


Aik apa benda ni!!??? Apasal dia bungkus lagenda macam ni punya rupa......... dasar team SETAN!!



Ganti ngan dia ni.... bukan pencapian diutamakan tetapi yang penting ada sentimen yang kuat....Tak faham eh!? Peduli apa aku!!!


" Tergesa gesa nak berambus ni apa hal??...ada apa apa tips terakhir?!"

" Ada! Dan ianya sangat penting!! Pastikan jangan lambat bayar gaji refree ok!!





Liverpool??


Ada dua pencapaian besar Liverpool musim ni walaupon tanpa piala


Pertama.... Naik satu anak tangga...ok per!




dan Kedua LIVERPOOL masih ada penyokong macam aku ha ha!!!









Read More...