Monday, October 18, 2010

ANTARA AKHIR DAN KEDUA TERAKHIR

AKHIRNYA LIVERPOOL BERJAYA DALAM PERJUANGAN DI MAHKAMAH



"Oi!! Mangkuk Hayun!! ko dua ekor nampak tak pintu tu?!! Skang dipersilakan BERAMBOS!!"


"Macam mana ni Geng kita dah kalah dah ni, KEMALUAN BESAR kita skang ni"

 "Rileks ahh ketot kita tunjukan kita ni bukanya bodoh! Biar diaorang tahu dengan siapa diaorang cuba lawan skang ni!!"

"Macam mana lak tu?"

"Kita saman dorang! Kita failkan patisyen kat Mahkamah yang akan memihak pada kita kat Texas, amacam pandai tak aku!!"



AKHIRNYA LIVERPOOL MEMPUNYAI OWNER YANG BARU!!!


"Terima Kasih kerana mempercayai kami, walaupon kami adalah dari Amerika"

"Oh ya sama sama"
jawab Broughton girang, dalam masa yang sama dalam hatinya terdetik


"yee aku ingatkan New England Sports Ventures tu syarikat England uhhh no.."





AKHIRNYA PAK CIK ROY MULA BERKATA KATA


"Tolong ler beri lah masa pada pak cik...Pak cik dah tua kasihanilah pak cik"




AKHIRNYA PERLAWANAN DERBY YANG DITUNGGU TUNGGU BERMULA


sebelum perlawanan.....


" Doktor berapa lama saya bleh amik MC ni... Rasa macam nak mampos sakit dia ni"

"biasanya sebulan tapi kalau ko nak mintak lebih ko hantuk la kepala lutot ko kat dinding "


 Strategi perlawanan.....

Akhirnya Pak cik Roy Buat berubahan pemain dengan menukar Lucas no2 (Poulsen) dengan Lucas yang Original dan Menukar Johnson yang main macam pemain Vateran dengan pemain yang betul betul vateran iaitu Caragher


Formation macam biasa formation yang dah ternyata basi, Torres lonely striker kat depan sorang sorang. Benar benar lonelyyyyy....

4 5 1 macam sial punya formation. Memang sah Pak cik roy ko memang 6 6 6. 

 Penyokong Liverpool dah mula fade up 

"Bongoknya Pakcik Roy nak kene pelangkung ngan Bola ni agaknya!!"

 

AKHIRNYA!

Perlawanan yang sekali lagi berakhir dengan keputusan yang amat  busOK!

"siapa yang berbau busok ni!!!" 

Keluh Caragher sambil menjeling pada Lucas 


Jahill menumbuk tiang bendera kegirangan, tumbok bendera bleh lah!

Mai lah tumbuk kepala Gerrad kalo berani he he

Akibat kekalahan ini Liverpool terperosok ditempat kedua terAkhir!!!

Apapon!!

Sebelum Mengakhiri posting kali ni mari lihat team setan punya cerita

 

Photo terbaik minggu ni punya game

mungkin kesilapan Reina lebih bongok, tapi gambar ni ternyata lebih HODOH!!! Lain kali kalau nak buat silap pon cover la skit muka tu uish uishhhh


ha ha aku bleh faham perasaan si kacang


AKHIR SEKALI

 

PERJUANGAN LIVERPOOL TAK AKAN BERAKHIR, TIADA PENGAKHIRAN DALAM PERJUANGAN LIVERPOOL DAN PENYOKONGNYA



Read More...

Thursday, October 7, 2010

ANTARA KOLAM HATI , KOLAM HITAM DAN SENANG HATI...



Nampaknya malang terus menyelubungi Liverpool... bersama awan yang mendung, kolam hati telah bertukar menjadi hitam



Kejayaan yang disambut penuh gilang gemilang oleh pasukan Kolam hitam (kolam hitam? kolam apa warna hitam? boleh jadi longkang mungkin hermmm... ) 


Tapi kemenangan kolam hitam tak dapat menandingi kegirangan hati pasukan dari neraka jahanam ni dengan berita kekalahan Liverpool!


"BUargHAA hahahah!! BUarghahahah!!!"

Setelah mandul didepan gol ketika bertemu Sundaland, maka mungkin ini satu satunya bahan mengubat hati mereka ni, Oh sadisnya!


Cerita disebalik kemandulan serangan pasukan setan.....


" Kau tau tak negro, aku score hatrik tau masa jumpa Liverpool hari tu, ada satu gol tu, aku main terajang jer bola tak tengok belakang pon, aleh aleh Gol!! Hebat bukan!!?" kata Babitove

negro merenung tajam
"Ada yang kene terajang ngan aku lak kang!"



Cerita setelah kekalahan Liverpool....

 "Rasa rindulak kat Fulham uishhhh!!"

Pak cik roy juga tidak dapat menyembunyikan kekecewaan



"Keputusan yang sangat busoook!!" Gerrad juga kecewa




" haha Aparaaa ngan Blackpool pon tak bleh makan ha haaaa!!"

Akibat kekalahan Liverpool ini, Fuckergson telah membuat sidang media bagi membincangkan kemungkinan Liverpool akan tersingkir dari EPL,

"Setelah berakhirnya 7 perlawanan dan hanya tinggal 31 perlawanan sahaja lagi, inilah masanya untuk kita membincangkan kemungkinan Liverpool akan tersingkir dan sekarang juga kita akan meletakan koata 5 piala setiap musim" tambah Furkgerson pada sidang media tergembar gembur itu


tiba tiba...

"Boss Liverpool telah dibeli bos!!! nampak gaya gillet ngan hick yang kita upah untuk menjahanamkan Liverpool tu dah semakin goyah, berkemungkinan tak berjaya melaksanakan tugas sehingga Liverpool tersingkir dari EPL.."


V/0: " Dengar cerita owner baru mahu bikin Stadium baru untuk Liverpool dan berjanji mahu bagi dana untuk beli player januari nanti!"

"alamak bahaya ni...iskkk Tak guna punya Gillet hick!!" 




"Alamak mampos kita! bapak setan dah marah....macam mana ni partner?"

" Tak per kita ada sisa sisa baki untuk pedajal Liverpool... Jom bawak pegi Court!!!"



Cerita terkini....

"Yeaaaaaah!!!"
Pakcik Roy tak pedulik kan gillet ngan hick! Yang penting dia gembira pasal masih dikekalkan sebagai pengurus Liverpool

"Yeaa boleh la aku duduk lama lama kat bangk..  uuuu   errrr maksud pak cik duduk lama lama kat Liverpool uhukk...yeaaaaaa!!!"



Pemain Liverpool juga gembira
"Jom! Jom! celebrate bukan selalu dapat celebrate macam gini musim ni!!"






Dan yang pasti penyokong Liverpool diserata dunia juga gembira... walaupon rata rata lebih suka pak arab jadi owner Liverpool.




Wahhh!!!! Gila ahhh Liverpool sana sini becerita tentang Liverpool!! Ini ker team yang duduk 3 tangga kebawah??

Tapi kenapa Cerita Liverpool mengatasi cerita penghuni liga?? Jadi ini menunjukan Liverpool tidak layak duduk kat bawah liga!! Penyeri Liga harus berada diatas!!

Jadi mari kita mulakan dengan perlawanan seterusnya!!! Ya pasti berat!!! Perlawanan seterusnya yang menanti Liverpool memang berat,




Masakan tak berat!!!


Never Everwon dah dapat semangat gajah mabok!! Sangat berat perlawanan ini nanti!!




Nun jauh di satu sudut berbau neraka jahanam.....





Tiba tiba penyokong Setan tesedar dari lamunan dan segera betukar menjadi Hijau!!


Owhhh  .... belum berjaya lagi ker?? Cuba lagi ehhh....


Read More...