Sunday, February 28, 2010

BERTEMU TEAM MAFIA!!!



Celaka! seperti lembabnyer promosi tentang Europa cup ni, begitulah lembabnyer aku mengupdate blog liverpool aku ni,  Aku rasa lebih baik piala ni dikenali dengan nama lamanyer uefa cup lagi best!

He he aku pun tak tengok game ni, tertidur lena diulit intan, apa pon melihat dari highligt game ni, ada berapa kelegaan seperti babel yang dah mula reti macam mana nak score, begitu juga mescharano! keyakinan atas kemenangan ni boleh la dibawa ketika menentang pasukan samseng dan bos mafianyer!!

ni game seterusnyer!!
DAH LAH HITAM TERBAKAR LAK TU HODOH SUNGGUH NAMA!!
Read More...

Sunday, February 14, 2010

ANTARA YANG TERASING!!


Team apa ni!! Unirea sangat rare betul bunyinyer!!

Team ni berasal dari Romania... Ha ha Romania pun aku dah rasa macam hilang dari peta dunia bola sepak, ingat lagi dengan Gheorge Hagi!?

Walaupun sudah macam dah mati pucuk negara Romania ni, tapi harus diingat mereka masih berupaya menghasilkan player player yang bakal berstatus bintang, tidak mustahil akan terhasil dari pasukan Unirea ni kelak...

Pasukan ini juga dikenali sebagai Chealsea of Lalomita, kalau pasukan ni berlaku kurang ajar dengan Liverpool kita boleh panggil dia Taik Biru yang lalok!

Ironiknya pasukan ini ditubuhkan pada 1954 ketika Chealsea  pertama kali memenangi kejuaraan liganya!

 Wah sangat berkait dengan Chealsea ni!! 

Jadi hati hati dengan pasukan yang rare ni

Read More...

Friday, February 12, 2010

ANTARA YANG TERCANTIK!?




Ya tiba tiba Liverpool kalah, tapi aku tak rasa kecewa sangat seperti game yang sudah sudah, tak tau kenapa!? Mungkin pasal pesaing pesaing seperti Villa angerik  dan Totenhampas, pon mensia siakan mata dalam game lepas kecuali Manchester siti jer yang menang, tapi aku tak risau sangat pasal manchester siti, dia boleh kalah dengan mana mana team pun selepas ini...




Pada game ari tu liverpool bermain agak ok jugak la, memandangkan line up asal seperti Karikregos tak der, pertahanan agak sedikit goyah, dan gol hanya terhasil setelah Charagher terpaksa dikeluarkan, tak tau pasal apa, tapi nampak mulutnyer berdarah. kalau Charager ada mungkin tak gol kot ha ha!




Apa pun meriam kontot bukan bagus sangat pun, reputasi pasukan yang bermain cantik tapi sebaliknyer bermain hodoh sehodoh muka arshavin yang tak menjadi malam tu!!

Tengok cara tandukan pun tau, main tadah kepala jer, Hodoh sungguh!!


Alamak ni lagi HODOH!!!
Read More...

Monday, February 8, 2010

ANTARA MERIAM BERKARAT


Pagi Rabu ini Liverpool akan berkunjung ke Arsenal pasukan Meriam Kontot, dan bekarat...Tapi perlu dingatkan Meriam tetap meriam, walaupon kontot dan berkarat tapi masih ada peluru.

Yang perlu dijaga ialah Arshavin (dia nyer trade mark lepas score ialah menghasilkan rupa yang burok!! Sangat berbakat berlakon jadi badut!!), aku tak rasa Arshavin seorang player yang bagus nak di bandingkan dengan sabun Fab begas, tapi tendangan dia memang deras, tapi ternyata dia bukan lah bagus sangat pun kalau tak, takan arsenal kene kitai ngan setan Merah ngan Taik Biru!!

Apa yang patut dilakukan player Liverpool kene motivate diri mereka yang dorang boleh mengalahkan team budak sekolah ni.

Player Liverpool juga mesti lebih pantas bertahan pasal Arsenal walaupun tumpul tapi memang laju! Biasalah muda muda lagi semuanyer, tapi kebanyakanya masih mentah dan kuat merajuk, masih main masak masak ngan main kawin kawin belakang rumah lagi, jadi jangan takut sangat la!

lagi satu, adalah advantage kalau Tin Aluminium penjaga gawang dia turun main nanti...lubuk tu beb!!

Adui mana aku nak tengok game ni, Kedai mamak bawah rumah aku ni, time cam ni layan chanel sammy vellu dorang aduh!!
Read More...

Saturday, February 6, 2010

ANTARA KEAJAIBAN LIVERPOOL YANG SETAN MERAH TAK ADA>>

 




  
Barisan pemain Liverpool melangkah macam pendekar....


Suasana sangat romantik dengan sinaran mentari seolah olah Liverpool akan merayakan hari yang indah ini....


Tiba tiba Liverpool dapat hadiah di hari yang indah  ni,  minit keberapa?  minit 33 ha ha!! Nampaknyer liverpool hari ni bukan hari Liverpool lagi, aku dah congak congak kalu seri sudah kira amat baik!!!


 

Tanpa diduga Liverpool berjaya menjaringkan Gol!! Hero memang akan menang dalam keadaan sukar ha ha!! Siapa yang score Lucas ker!? Ah bukan la bidan terjun kita yang score!!


  
 Tu dia angle yang lagi jelas, jelas sudah bukan

"Tengok Messi pon tak boleh score macam aku! Ajaib bukan!?"



  
YEA!! Sekarang aku boleh sebut dah Liverpool menang lagi dan lagi dan lagi!!!!!!! OPss meriam kontot lepas ni lak!! Harap harap dia kalah ngan taik biru malam ni he heee




  
 Rafa" Bertahan Bertahan!!!"

Moyes" Serang Serang!!!!"


 
 Kemudian player Everton sepak bola kat choach dia
"Hang ingat hang teror, main lah sendiri kalau hang ingat hang bagus!!!"


 
 " Ha ha!! Bodoh punyer Capello ko nak bagi Ferdinand jadi captain ker!? pijak padang pon dah tak pernah.. Ohh Rooney dia tak sehandsome aku..captain kene lah muka handsome skit pasal nak amik piala nanti ada seri hahahaha!!!"




Tiba tiba benitez berlagak angkuh "Bring em on!!!!!!"
Read More...

Wednesday, February 3, 2010

ANTARA MEREKA NI!!!

Aku benci betul dengan team meriam kontot ni... selalu nak menang lawan Liverpool, selalu potong jalan Liverpool,  tapi selalu hampeh bila lawan Setan Merah



 
 Sekarang Taik biru ini benar benar berbau busuk dengan seri bertemu Hull dan dengan adanya pemain berbau busuk macam Terry nampaknyer si Taik biru ni dah hampir sama dengan Setan Merah


 
Yang untungnyer Setan Merah lah, makin hampir ke kemuncak liga... nampaknyer setiap pasukan liga perlu menguatkan pasukan untuk mengelakan Setan menguasai Bumi... Bersatulah kita semua membasmi Setan

Ceh nak harap pasukan lain buat apa!!!
Sedangkan Liverpool 
perlu harus KUAT dan KUAT!!!

"Serahkan pada aku jer!!" 

"Oh yer harap harap Arsenal main macam jumpa Setan Merah kalau jumpa Liverpool nanti k.
Read More...

ANTARA 2-0



Bidan Terjun kuyt, sekali lagi tidak mengecewakan kita, untuk score gol dari hantaran Aquilani
"Tengok Messi pon tak boleh score macam aku target lain masuk arah lain! Hebat Bukan..."


"Ok sekarang kita boleh memikirkan untuk benarkan benitez berhijrah ker AC Milan segera, Value dah naik balik Bro"

"hermm  Juventus ngan Ac Milan team yang sama rupanyer..?"
member dia berkata dalam hati



ketika penyerang Liverpool kita sedang berdansa ditengah padang....
"Cik cik kebung kebung "...........


.........Sekali lagi pemain pertahanan kita tunjukkan cara nak score
" Tak perlu menjaringkan gol yang cantik, susah susah rembat kat kaki pertahanan lawan, untung untung bola terbias kearah gol ha ha bijak bukan"



"Caya la bro! Tak sia sia aku ajar ko mcm mana nak score"
kata Ngog pada Insua

Dalam hati Insua
"Ko memang boNGOG  la Ngog!"




"Ya aku akui Karibungkos  bermain agak baik sejak akhir akhir ni, Tapi aku tak suka lelaki berambut Hitam, Sebab itu Lucas tetap nombor satu hatiku!"


Perlawanan antara Liverpool dan Bolton berkesudahan 2-0

Juga sekarang kedudukan antara Aquilani dan Lucas


   2                                             0

Aquilani
"Dah dua kali aku assist bodoh! Apa yang ko buat lak!"


Lucas jawab
"Aku pasing bola selamat.... pastu pasing hantaran pendek .....pastu pasing hantaran pendek....pastu pasing bola yang selamat lagi....."
Read More...