Wednesday, January 27, 2010

ANTARA LIVERPOOL NGAN BOLTON



 
Antara barisan kemungkinan....Ha Lucas tak der..mana mungkin!!!
Read More...

ANTARA PASUKAN PALING BERSERI SERI


 Setelah meratah ayam tempoh hari, Liverpool gagal menjinakan serigala berbulu ayam ni

sekadar seri tanpa jaringan

Seperti kata Benitez keputusan yang  adil

Tapi tak adil sungguh untuk penyokong liverpool yang besengkang mata pagi pagi buta kat Malaysia ni.




Tetapi Liverpool juga ada sesuatu yang positif untuk game ini Steven gerard telah kembali beraksi



Cuma yang tak positifnya, gerrad juga gagal merobek serigala berbulu ayam ni



" Dengar citer ko nak pindah ke Juventus? betul ke??"

"Kalau betul kenapa? ko risau ker?"

"Tak ah!! Kalau bleh lagi cepat lagi bagus, bawak Lucas anak ikan ko tu sekali eh"
Read More...

Monday, January 25, 2010

ANTARA LAUK AYAM PALING SEDAP



pak cik inikah yang bakal jadi lauk!?




Mujurlah ayam belanda kita berjaya menjaringkan gol!!


 
"HERMMM!!! hingga menjilat jari!!!!"




 pakar dive kita menjalankan tugas! melompat bagaikan ayam sabung!!






bidan terjun amik tendangan penalti!! " jangan takut! lauk jer keeper ni!"



Jadi mari kita kira faktor faktor kekalahan Totenhampas ni!




Mayat Idup yang tingal rangka ni tak bleh fight, walaupun dengan defend tak senonoh macam skertel ni! Sup ayam sungguh!!!




Pembelot macam ni layak menerima penerajang " nah amik ko Ayam!!" lepas kene terajang dengan kuyt terus keane main macam ayam katek



lagi satu faktor ayam belanda kita juga bermain baik
"tengok messi pon tak leh buat skill macam aku ni ha!!!"
Read More...

Wednesday, January 20, 2010

ANTARA KRONOLOGI KENE STROKE!




 "BoNGOG la korang ni!! Susah sangat ker nak score!! Biar aku Tunjuk macam mana nak Score!!!!"

Situa Kyrgiakos buat demo pada striker liverpool macam mana nak jaringkan gol!







" Beginilah caranya!!"

Tak perlu cantik dan bergaya janji gol!!
oh ya Tocang juga perlu cantik!!




 "awww Tidak!!!!!"


 
Tiba tiba benitez membuat perancangan pelik mengatur strategi dengan pembantu pengadil

"Aku nak keluarkan Kyrgiakos tu! Main tak cukup baik! Lucas hampir hampir dapatkan penalti! tapi apa yang Kyrgiakos buat! Score gol yang tak cantik!"

Pembantu pengadil secara jujur berkata
"Setuju! biar dengan dengan ko kene tendang keluar nanti"



 kata kata pembantu pengadil tadi telah menyentuh hati benitez jadi dia buat perancangan sendiri
"Dah dah Liverpool cukup cukup lah menyerang tu!! nanti penat simpan tenaga nak lawan Spurs! bagi pasukan stroke tu serang lak, biar dia penat!!"


 
akhirnya pasukan Stroke berjaya score minit terakhir permainan!!!!



"Yeaaaa kita hebattttt!!!!"



" Tak kisah lah 27 ribu orang di stadium dapat melihat kita berkerja keras, melihat reaksi penyokong kita tau kita bekerja keras dan kita akan bekerja keras lagi untuk perlawanan seterusnya tanpa memikirkan perlawanan ini dan kita akan bekerja keras lagi."
Read More...